Curs de PNL a Vic – Curs de Programació Neurolingüística…què?

Fes un curs de PNL a Vic, i comença a viure la vida! No esperis més per descobrir i començar a gaudir dels beneficis de fer un curs de PNL al costat de casa, a Vic

Potser alguna vegada has sentit curiositat en sentir les paraules programació neurolingüística, però encara no saps què signifiquen exactament. En aquest article t’explicarem breument què és la PNL i et descobrirem alguns dels seus beneficis, que et portaran a viure la vida de manera més plena i controlada.

La Programació Neurolingüística o PNL, és molt útil quan volem aplicar algun canvi a les nostres vides, o millorar-les, ja sigui en l’àmbit personal com organitzacional. La PNL ens permet comprendre, de forma pràctica, útil i eficaç, les nostres conductes. I no només comprendre-les, sinó que també ens ensenya maneres per modificar-les. La PNL descriu la relació entre la ment (neuro) i el llenguatge (lingüístic), i ens explica com aquesta relació afecta el nostre cos, les nostres emocions i el nostre comportament.
Alguns dels beneficis de la PNL són:

Benefici 1: Milloraràs la comunicació amb la teva parella, amb els familiars… mitjançant teràpies i exercicis que t’ajudaran a reprogramar el teu cervell i ajudar-lo amb idees noves i positives.

Benefici 2: Aconseguiràs el control total de la teva ment, quan i on tu vulguis. Les teves decisions, emocions, pensaments… Tot estarà sota el teu únic control.

Benefici 3: Et marcaràs objectius, i tindràs ganes de fer-los realitat. Sovint ens costa definir el nostre camí, però aprendràs a marcar-te objectius, i a lluitar per fer-los realitat.

Benefici 4: Fora els mals hàbits o vicis, que no s’apoderin de tu mai més! Aconsegueix la força de voluntat que necessites per encarar la vida cap on tu decideixis.

Ara només et queda apuntar-te a un curs de PNL i experimentar per tu mateix/a la sensació d’agafar el control de la teva vida.

 

Et recomanem des de TOT CURSOS la formació que t’ofereixen des del centre TALLER DE PNL.

A continuació et presentem els seminaris programats per aquest mes de març a Vic.

curs pnl vic curs pnl vic

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *