Curs de Francès i Alemany al centre de Vic

L’INSTITUT FRANÇAIS DE VIC és una acadèmia de francès i alemany situada a Vic des de fa gairebé 50 anys. Descobreix qui són i tota la seva oferta formativa en aquest reportatge que t’hem preparat.

alemany francès vic

Som la Marrta i la Berta, de l’Institut Français de Vic.

Al nostre Institut de Français de Vic oferim cursos de francès i alemany a tots els nivells, per a infants, joves, adults i empreses. En formats diversos ja sigui per cursos anuals, intensius, trimestrals o bimensuals. A més, preparem els nostres alumnes per a l’obtenció de certificats oficials. Darrerament hem obtingut un 100% d’aprovats!

Troba el teu curs de francès i alemany a l’Institut Français de Vic!

Al mateix temps, oferim una àmplia gama de cursos bimensuals de cafè-conversa en francès i alemany, on es parla de civilització i cultura francesa i alemanya. Realitzem cursos especialitzats en comerç, ja sigui a les nostres instal·lacions o bé in-company. També oferim classes particulars de francès i alemany en horaris convinguts.

L’Institut Francès de Vic som un centre proper i familiar. Tots els nostres grups són reduïts, això permet realitzar unes classes molt personalitzades, dinàmiques i adaptades als objectius de cada alumne. Creem grups a mida en funció de la demanda a partir de tres persones, i ens adaptem a qualsevol horari, fins i tot els dissabtes al matí.

Al nostre centre disposem de 6 aules preparades amb ordinadors i una gran pantalla en connexió en xarxa, que permet la realització d’exercicis d’àudio i vídeo, així com el treball de documents i articles actuals. Això fomenta l’interès i la motivació dels alumnes. Els nostres professors són grans professionals amb una llarga experiència en l’ensenyament d’idiomes.

Ens adaptem a les necessitats de cada alumne perquè aquesta és la nostra filosofia. El tracte de proximitat és la base de la nostra acadèmia. Els grups reduïts permeten conèixer de primera mà els punts que l’alumne  necessita reforçar per assolir l´objectiu marcat. I així fem el camí junts orientant l´alumne segons les seves necessitats.

Treballem amb tot l’entusiasme, ensenyant l’idioma des d’una vessant rigorosa però alhora amena i mitjançant classes amb grups reduïts que garanteixen un aprenentatge idoni.

El nostre afany és fomentar l’aprenentatge de les llengües estrangeres per tal que tothom pugui gaudir dels avantatges que això comporta tant a nivell personal com professional.

 

Els nostres cursos de francès i alemany per a:

Infantils a partir de 4 anys

La metodologia utilitzada és activa i participativa, en grups reduïts i amb un aprenentatge gradual i lúdic. Els alumnes gaudeixen aprenent mitjançant jocs, cançons, contes, teatre i vídeos interactius.

Juvenils

Preparem els nostres alumnes pels exàmens oficials DELF/DALF. Seguim metodologies específiques, treballant amb grups reduïts i amb atenció personalitzada del professor/a, per tal que l’alumne aprengui d’una manera més eficaç.

Adults

Orientem les classes per a l’obtenció del nivell desitjat o requerit per motius de feina, per donar valor al currículum, per plaer o per poder viatjar.

Preparació per a exàmens oficials

Tots els nivells i preparació per cursar el batxibac (exàmens oficials)

Per a empreses

Ens adaptem segons les necessitats de cada empresa i oferim cursos al nostre centre o bé ens desplacem a les empreses segons horaris convinguts.

Intensius de juliol i setembre

Són cursos de 40 hores amb l’opció de matins, tardes o vespres.

Casal d’estiu

Teatre, cançons, contes, treballs manuals, jocs i moltes altres activitats divertides. Una forma lúdica de practicar francès i alemany sense sortir de Vic.

Cafè-conversa de civilització i cultura francesa

Cursos bimensuals oferts durant tot l’any.

Cafè-conversa de civilització i cultura alemanya

Cursos bimensuals oferts durant tot l’any.

 

 

ON ESTEM?  

INSTITUT FRANCÈS DE VIC

C/Morgades, 14, 1r C (al centre de Vic)

93 885 33 13

ifrvic@gmail.com

www.institutfrancesdevic.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *