Curs de Trasllat Sanitari a Fundació Mil·lenari de Vic

Ja pots cursar a Vic el Certificat de Professionalitat de Trasllat Sanitari amb el curs de Trasllat Sanitari de Fundació Mil·lenari de Vic

 

MOU-TE PER UNA PROFESSIÓ I UNS CURS QUE SALVA VIDES!

 

Fundació Mil·lenari de Vic amplia la seva oferta formativa amb un nou Certificat de Professionalitat: Trasllat Sanitari. Aquest curs de Trasllat sanitari s’adreça tant a professionals del sector que necessiten treure’s la titulació oficial, com a persones sense experiència que els agradaria especialitzar-se dins aquest àmbit laboral.

 

Els Certificats de Professionalitat permeten obtenir una acreditació oficial que certifica que el treballador està en possessió d’una sèrie de coneixements, habilitats i destreses pel desenvolupament d’un lloc de treball. Tenen caràcter oficial i validesa en tot el territori nacional.

 

Amb el nou Certificat de Trasllat Sanitari, és a dir, amb el curs de Transport Sanitari,  Fundació Mil·lenari de Vic amplia l’oferta de formació ocupacional de la comarca d’Osona i dóna resposta a una necessitat formativa que va en augment. Avui en dia, en la major part de professions els requisits per poder treballar són cada vegada més exigents i homologables als de la resta de països europeus. D’aquí la necessitat d’oferir nous Certificats amb caràcter oficial que facilitin la inserció laboral.

 

Com tots els Certificats de Professionalitat, els curs de Trasllat Sanitari combina la teoria amb la pràctica, però aquesta última té un pes molt important en tots els crèdits. Per altra banda, cal remarcar  les 160 hores de pràctiques professionals en empreses de transport sanitari que, sens dubte, són un trampolí pels alumnes a l’hora de trobar feina. Les ocupacions més rellevants són: conducció d’ambulància, transport sanitari programat amb equips de suport vital bàsic i avançat i transport sanitari urgent.

 

Aquest curs de Transport Sanitari de Fundació Milenari de Vic és 100% bonificable.

 

Per posar en marxa aquest nou Certificat de Professionalitat ha estat molt important l’interès i la implicació de Transport Sanitari de Catalunya, amb qui Fundació Mil·lenari ha signat un conveni de col·laboració.

 

Per poder cursar el curs de Trasllat Sanitari cal tenir el títol d’ESO (o equivalent) o bé superar una prova bàsica de competències matemàtiques i comunicatives.

 

Si estàs interessat, posa’t en contacte amb Fundació Mil·lenari de Vic i demana més informació sobre el curs de Trasllat Sanitari enviant un mail a formacio@fundaciomilenar.cat o trucant al 938866510.

 

transport sanitari vic

Si vols saber més informació sobre què són els certificats de professionalitat i els seus usos i perquè estudiar-ne un, fes clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *