Cursos d’anglès i francès a l’EOI Osona de Vic

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Osona (EOI d’Osona) es va inaugurar el setembre de 2003 per iniciativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. És un centre públic, no universitari, d’ensenyament d’idiomes moderns als adults i joves a partir dels 16 anys (i 14 anys en el cas del francès), que imparteix anglès de 2n a C1 i francès de 1r a 5è, en modalitat presencial.

Les EOI també gestionen les certificacions acadèmiques corresponents a aquests ensenyaments especialitzats. Aquestes certificacions són reconegudes arreu de l’Estat espanyol, són oficials, estan validades pel Consell d’Europa per mitjà del Marc Europeu de Referència i es poden obtenir tant en convocatòria oficial, com en convocatòria lliure.

 

Durant aquests 15 anys, la nostra escola ha anat creixent i hem anat alimentant el nostre compromís amb l’alumnat per tal de fomentar la responsabilitat col·lectiva i individual envers l’aprenentatge de les llengües estrangeres, en el nostre cas, l’anglès i el francès.

 

Curs d’anglès B2 a l’Eoi d’Osona aquí!

 

En la nostra escola, la llengua no només és una eina de comunicació, sinó que també és un mitjà per a transmetre valors. La cultura també hi és present, i aquest curs ho podrem explicar gràcies al Projecte Europeu Erasmus + «Beyond the classroom: Cultural Heritage through the learning of English, French and Spanish as a foreing Language» que portarem a terme fins al 2020.

 

I no podem oblidar la importància de les llengües estrangeres en el món del treball. Segons l’informe ELAN que analitza els efectes en l’economia europea de la manca de coneixements de llengües estrangeres a l’empresa, diu que «les llengües més parlades als mercats estrangers per part de les PIME catalanes exportadores son, per aquest ordre, l’anglès (69,2%), el francès (55,3%)… ». Aquest últim té doncs molta importància en el món empresarial i té l’avantatge de ser una llengua molt propera, tant geogràfica com culturalment. Es tracta d’un idioma utilitzat per uns 130 milions de persones, sent en alguns casos llengua nativa i en altres secundària. A més, compta amb una gran superfície d’ús no només centrada a França, sinó en altres llocs del món com Bèlgica, Quebec, la Polinèsia Francesa i gran part d’Àfrica entre d’altres.

 

Us convidem doncs a venir a l’EOI d’Osona i a formar part de la nostra comunitat educativa. Us hi esperem!

 

Fes clic aquí per a més informació!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *