T’agrada la fotografia? Coneix en Jordi, i t’apassionarà!

Descobreix l’Estudi de Fotografia Jordi Cabanas, amb tots els cursos i formació que t’ofereix.

A Jordi Cabanas – Estudi de Fotografia oferim tota mena de cursos i tallers de fotografia.
Cursos i tallers dirigits tant a aquelles persones que es volen iniciar en el món de la fotografia com a aquelles que ja tenen algunes nocions però volen perfeccionar la seva tècnica. També oferim formació als que es volen iniciar en l’edició de les imatges amb algun programa informàtic com el Photoshop o el Lightroom.

jordi cabanas curs fotografia
Per fer-ho més pràctic pels alumnes, els grups sempre són reduïts, amb un màxim de 5-6 persones per grup i tots els cursos consten, a part de les classes teòriques, de sessions pràctiques a l’exterior on posem en pràctica tots els coneixements adquirits durant les classes. Les sessions pràctiques es fan en diferents indrets de la comarca o bé a altres punts de Catalunya. També organitzem sortides monogràfiques com als Focs d’artifici de Blanes, les Fonts de Montjuïc, els Jardins Botànics Marimurtra de Blanes a fer Macro…
Un dels fets diferencials que oferim és la possibilitat de fer classes particulars a hores convingudes per adaptar-nos als horaris de l’alumne en cas que els horaris dels tallers no s’adaptin a les seves necessitats. Inclús hi ha la possibilitat de fer les classes al domicili particular.
Una altra de les principals diferències que ofereix el nostre Estudi de Fotografia són els nostres caps de setmana i viatges fotogràfics. Organitzem sortides fotogràfiques de cap de setmana al Delta de l’Ebre, al Priorat, al Cap de Creus, entre d’altres. A més de les nostres noves ofertes de viatges fotogràfics, com el que vàrem fer al Marroc el passat mes de març i que repetirem el març i abril del pròxim 2017. Són viatges completament fotogràfics, amb tot el temps del món per captar aquell moment, aquella llum o aquell instant irrepetible, amb gent que té la mateixa afició i objectius que tu. Una experiència absolutament inoblidable!

 

jordi cabanas curs fotografia

ELS NOSTRES CURSOS I TALLERS:

CURS D’INICIACIÓ A LA FOTOGRAFIA:
Dirigit als que volen treure profit de la seva càmera i iniciar-se en l’apassionant mon de la fotografia. Curs trimestral.

CURS DE SEGON NIVELL:
Pels que ja dominen una mica la càmera però volen perfeccionar la seva tècnica i fer un pas endavant. Curs trimestral.

TALLER DE LIGHTROOM:
Curs d’edició i classificació d’imatges amb un dels millors programes del mercat. No cal tenir nocions prèvies de Photoshop. Curs trimestral.

TALLER DE FLASH:
La tècnica Strobist. Treballar amb el Flash fora de la càmera. Taller pràctic amb models. Curs d’un dia.

TALLER D’IL·LUMINACIÓ D’ESTUDI:
Per aprendre a dominar tots els aspectes de la il·luminació d’estudi i els diferents esquemes d’il·luminació: llums dures, suaus, planes… Curs d’un dia.

ESCAPADES FOTOGRÀFIQUES DE CAP DE SETMANA:
Sortides pràctiques de cap de setmana per Catalunya, per millorar i perfeccionar la tècnica.

VIATGES FOTOGRÀFICS:
Viatges d’entre 5 i 7 dies al Marroc i altres països. Descobreix el món a través de l’objectiu de la teva càmera.

VISITA LA NOSTRA PÀGINA WEB O TRUCA’NS I T’INFORMAREM DE TOT!

JORDI CABANAS – ESTUDI DE FOTOGRAFIA Ctra. Manlleu, 7 Vic
Tel. 606 506 409
estudi@jordicabanas.com
www.jordicabanas.com
jordi cabanas curs cuina

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *