Cursos d’idiomes – aprèn els idiomes més importants del segle XXI

És difícil imaginar una persona jove que no parli ni estudiï, com a mínim, una segona llengua. La globalització ens obliga avui en dia a comunicar-nos, i per tant, a parlar com més llengües millor. Però, quines són les llengües més importants del segle XXI?

Hi ha més de 7.000 idiomes a tot el món i sembla difícil triar les llengües més importants. Però, en realitat, no és tan difícil escollir. Només 23 idiomes representen més de la meitat de la població mundial. I, alguns d’aquests, es podrien considerar els idiomes més importants.
Si necessites ajuda per decidir quin idioma estudiar i  a quin curs d’idiomes apuntar-te, aquí van algunes raons molt bones per aprendre una d’aquestes llengües.

Anglès – més cursos d’anglès aquí!

Més de 375 milions de persones són parlants nadius d’anglès. Però fins a 1.500 milions l’utilitzen en algun moment.

Alemany – més cursos d’alemany aquí!

Juntament amb 105 milions de parlants nadius, hi ha també 80 milions de persones a tot el món que la utilitzen com a segona llengua.

Francès – més cursos de francès aquí!

79 milions de persones parlen principalment francès, però el nombre total de parlants ascendeix fins a 370 milions, fet que realment demostra la importància d’aquest idioma. Llavors, per què no enamorar-se d’aquesta llengua?

Àrab

Hi ha més de 205 milions de persones que al parlen, a qui s’han de sumar els més de 100 milions de parlants nadius a tot el món.

Hindi

Els seus 450 milions de parlants, més els 200 milions de parlants no nadius fan que l’hindi sigui la llengua més parlada a la terra.

Mandarí

982 milions de persones són parlants nadius, mentre que 1.100 milions de persones coneixen el dialecte xinès mandarí. Sembla que la Xina es convertirà en l’economia líder mundial cap al 2050!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *