Els 5 beneficis de fer un curs de SUBMARINISME

T’agradaria veure les profunditats del mar de més a prop? Saps que a més de passar-t’ho bé, fer submarinisme t’aporta beneficis a la teva vida? Descobreix-los amb TOT CURSOS!

A continuació TOT CURSOS et presenta alguns dels beneficis de respirar i submergir-te sota l’aigua…

Primer. L’exercici físic.
No has d’estar increïblement en forma de bussejar. És un esport que és fàcilment accessible per a tothom. A més, bussejar de manera regular millora l’estat físic en general de la persona i és una excel·lent manera d’enfortir els músculs.

Segons: El benestar emocional.
Lliscar sota l’aigua mentre es veuen els peixos passar és increïblement relaxant. Amb la pràctica s’aprenen tècniques de respiració calmants que no només farà que la immersió sigui més agradable sinó que també s’usa menys aire en respirar.

Tercer: Les relacions socials.
Unir-se a una classe de busseig o club s’estableix immediatament contacte amb una gran quantitat de persones amb les mateixes aficions que poden convertir-se en amics de tota la vida.

Quart: La consciència ambiental.
Bussejar fa apreciar l’oceà encara més, s’educa sobre els hàbitats submarins fràgils i la importància de la preservació d’aquests.

Cinquè: El contacte amb la natura.
Estar envoltat de peixos i animals marins, nedar amb ells i gaudir de la seva pau i tranquil·litat, és una experiència inoblidable!

Podeu trobar cursos de submarinisme a: www.totcursos.cat
curs diving
Fotos cedides per l’empresa DIVERS – CENTRE D’IMMERSIÓ www.diversdiving.net

SUBMARINISME

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *