Diu J. Foster que existeixen dues pors bàsiques: la por a perdre el que tenim, i la por a no aconseguir el que somiem. I que hi ha una solució: Enamorar-te del lloc on estàs. Però de vegades aquest lloc es fa insuportable, sembla que el dolor ens hagi d’esquinçar en dos.

Quan sentis això, respira. Només respira… Com quan vas néixer i vas haver de fer aquell esforç tità per omplir per primera vegada els teus pulmons. Concedeix-te un espai i simplement respira i confia en la vida.

Confia… Estàs en el lloc perfecte on necessites estar, encara que a la teva ment no li sembli. Deixa d’exigir respostes a les teves preguntes. Et seran donades quan estiguis preparat per a rebre-les. Has vingut a experimentar, i això és el que t’estàs resistint a fer, estimat. Rendeix-te sense oposar resistència al teu present. Com si aquest present l’haguessis escollit tu.

Deixa que tot escapi al teu control! Deixa que tot es desmunti i el teu cor s’esparraqui i la tristesa, la ràbia i el dolor entrin en erupció des del seu interior… Deixa que el cos, la ment i el cor et dolguin profundament… i que la teva ànima desperti!

Abraça aquest buit i escolta la quietud del seu silenci. Tu no ets aquesta ment sorollosa, ets la consciència que escolta aquesta ment. Enamora’t del què ets! Enamora’t del lloc on estàs! Tot està bé. Tot és perfecte. Benvingut al teu despertar!

 

Roser Vinyet
www.summacoaching.com

 

Descobreix alguns dels tallers i cursos que t’ofereix Summa Coaching fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *