ENTREVISTEM A ALUMNES D’ALEMANY DE L’INSTITUT FRANÇAIS DE VIC

El mes de febrer pots trobar a la revista de TOT CURSOS les entrevistes als alumnes d’alemany de l’Institut Français de Vic

Carles Acedo
CARLES ACEDO

“Ja havia fet francès i em va agradar perquè les classes eren molt enfocades a la pràctica i molt dinàmiques. Hi havia professors nadius i això ho valoro molt positivament. Per això, he decidit també fer alemany amb ells.”
Ariadna Cabra

ARIADNA CABRA

“Crec que hi ha poca oferta de cursos d’alemany de nivell avançat a la comarca. Les classes són molt dinàmiques i promouen la participació constant de manera molt natural. La professora és nativa i sempre està predisposada a tractar els aspectes de la llengua que l´alumnat proposi.”

 

Jordi PallarèsJORDI PALLARÈS

“Com que ja havia estudiat francès a l´Institut Francès de Vic i l’experiència va ser molt positiva, des de fa uns anys hi estic estudiant alemany. Valoro molt el fet que la professora sigui nativa, i els cursos reduïts per aprendre les llengües.”

 

Elisabet Mayorga i Martina Cobos 2ELISABET MAYORGA i MARTINA COBOS

“Ens agrada molt aprendre alemany a l’Institut Francès de Vic. A casa posem en comú les classes i sempre aprenem coses noves l’una de l’altra; gaudim compartint aquests moments juntes a través de l’aprenentatge d’una nova llengua.”

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *