Si no tinc l’ESO i sóc major de 18 anys, què puc fer?
A l’escola d’adults podràs obtenir el teu títol d’ESO, que et permetrà accedir al mercat laboral o continuar els teus estudis cap a cicles formatius, batxillerat o universitat.

Quants anys trigaré a tenir l’ESO?
A les escoles d’adults l’ESO són dos cursos, GES 1 i GES 2, però es pot reduir depenent del que hagis cursat prèviament.

tot cursos

En quin horari puc venir a l’escola?
Al matí, de 9:00 a 12:00, o a la tarda, de 15:00 a 18:00, de dilluns a divendres. En funció del teu horari laboral o les teves necessitats familiars, pots venir en una o altra franja horària.

I si el meu horari laboral no em permet venir a l’escola?
Tens l’opció de cursar l’ESO a distància, a través de l’Institut Obert de Catalunya (IOC). Al CFA Montseny som centre de suport de l’IOC i et podem assessorar i matricular.

Si tinc el graduat d’EGB, em serveix d’alguna cosa?
Sí, el títol de l’EGB et permet convalidar el primer nivell del GES. Per tant, accediràs directament al segon curs.

I si només tinc algunes assignatures pendents de l’ESO?
En funció de les assignatures que tinguis aprovades de 3r i 4t d’ESO podrem fer convalidacions i únicament hauràs de cursar algunes matèries.

Què he de fer per inscriure’m?
Venir personalment al centre, del 4 al 26 de juny, a fer la preinscripció. Mira el nostre horari d’atenció al públic a la web. Cal que portis el document d’identitat i la darrera titulació. Quan vinguis, t’informarem i orientarem.

Quin cost té?
Són cursos gratuïts i únicament hauràs de pagar un petit import en concepte de material. Som un centre del Departament d’Ensenyament.

On és el CFA Montseny?
Estem al barri del Remei de Vic, al primer pis de l’edifici Montseny.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *