Vols que vegin les teves obres?

Ara, la Fundació Antiga Caixa Manlleu i la Fundació Mil·lenari, amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic, et donen l’oportunitat d’exposar en les seves sales. Vols saber com? Descobreix el nou projecte artístic de Vic EXPOSA’T!

Avui en aquesta entrada no us volem parlar de cursos de Vic. No us parlarem de totes aqueslles opcions que aquesta ciutat us ofererix per estudiar i continuar-te formant. Avui us parlarem d’un cocncurs.

 

Si ets artista i vols exposar, això t’interessa!

exposat

Descobreix Exposa’t!

Exposa’t és un nou projecte, fruit de la col·laboració conjunta entre la Fundació Antiga Caixa Manlleu, la Fundació Mil·lenari i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic. El seu objectiu és ajudar a impulsar l’art i la cultura a la ciutat de Vic, e, UN IMPULS A L’ART I LA CULTURA A LA CIUTAT DE VIC.

 

La Fundació Antiga Caixa Manlleu i la Fundació Mil·lenari amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic han ideat el nou projecte artístic Exposa’t. Exposa’t neix amb la voluntat d’impulsar l’art, la cultura i la sensibilització social a la ciutat. Exposa’t es tracta d’un concurs amb convocatòria oberta a un ampli ventall de persones. Artistes, associacions, entitats, entre molts d’altres hi poden participar.

 

L’objectiu d’aquesta col·laboració és donar visibilitat a les obres o serveis que les persones fem en el nostre dia a dia, però que normalment ens és difícil trobar un espai on exposar aquesta realitat i treball quotidià.

 

Podeu consultar les bases del concurs a les pàgines oficials de la Fundació Mil·lenari i de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic.

Els projectes seleccionats i guanyadors disposaran d’un espai a les sales d’exposicions que tant la Fundació Mil·lenari i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Vic disposen a les seves instal·lacions.

 

Aquesta és ja la segona convocatòria de l’Exposa’t. Aquest any no t’el pots perdre, ja sigui per presentar-t’hi o per venir a veure les obres guanyadores.

 

exposat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *