Flor de Vida de Manlleu: La solució a tot es troba dins teu!

Quan sentim que estem perduts, cansats o que certes situacions ens superen la millor solució és rescatar aquella força interna que tenim i que sempre ens acompanya.

Flor de Vida de Manlleu ens ho explica:

La solució a tot es troba dins teu!

Moltes vegades ens sentim cansats, perduts i certes situacions ens superen i ens creen importants dubtes existencials.

En aquests moments tenim diferents possibilitats: tirar pilotes fora culpabilitzant als altres; tancar-nos en banda maleint la mala sort i fent-nos mal a nosaltres mateixos; o rescatar aquella força interna que mai ens deixa i que de ben segur sempre ens acompanya.

Si triem aquesta última opció, estem salvats. Perquè d’alguna manera, des d’aquesta força n’esdevindrà una solució adequada per resoldre la situació. O simplement farà que aquella tempesta per la qual travessem sigui més suportable, fins a arribar a la tan desitjada calma sense haver de fugir-ne i viure-la des de l’acceptació, obrint-nos a tots els sentiments que sorgeixen.

Però, no cal arribar a situacions extremes per sentir la connexió amb el nostre interior!
En la mirada cap a dins trobem aquell tresor que sempre hi és, però que no sempre ens permetem mirar. Hi trobem recursos, potencialitats i la força necessària per avançar en qualsevol situació, sigui desitjada o no, entenent que la resistència als canvis i als obstacles no és la solució.

Mirant endins cerquem els nostres autèntics somnis, els desitjos profunds, els que procedeixen de l’ànima, més enllà de modes o imposicions d’altres.

Quan interioritzem, també sabem mirar a l’exterior amb uns altres ulls més amorosos i bondadosos i ens adonem que, des d’aquesta mirada, la vida està plena de petites i grans meravelles que ens acompanyen cada dia i que nosaltres en formem part.

L’escàs coneixement de qui som verdaderament, el soroll mental, la manca de comprensió als altres i a nosaltres mateixos, les exigències de la societat actual i les nostres pròpies, entre altres coses, fan que no sempre sigui fàcil.

Flor de Vida de Manlleu acompanya a persones que volen despertar aquesta força interna amb la mirada sincera al cor.

Les diferents teràpies, activitats, eines i ensenyances ajuden a retrobar una part essencial que ens pertany naturalment per gaudir i compartir la vida amb alegria.

 

PER A MÉS INFORMACIÓ, Contacta’ns:

  • Av. Vilamirosa, 19 de Manlleu
  • Tel. 690 11 74 56
  • Email: essenciadebellesa@hotmail.es
  • Pàgina web: www.flordevida.cat

 

Flor de Vida de Manlleu

 

Flor de Vida de Manlleu

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *