L’Institut de Vic s’uneix a la campanya de Conscienciació sobre l’Aturada Cardíaca

Amb motiu del Dia Europeu de la Conscienciació sobre l’Aturada Cardíaca, l’Institut de Vic s’ha sumat a la campanya conscienciant a tots els alumnes, tant d’Eso coom Batxillerat i Cicles formatius, a través de diverses activitats creatives i lúdiques en les quals els alumnes han tingut una gran participació.

El protagonista s’aquestes setmanes d’octubre ha estat el cor.

cicle formatiu vic

 

A través de les diferents tutories del centre, s’ha buscat la participació dels alumnes mitjançant debats, vídeos i xerrades de conscienciació i prevenció davant l’aturada cardíaca. L’activitat més motivadora ha sigut la creació d’uns cors de mida A3 on cada alumne s’ha expressat amb un poema, una frase, unes paraules, que representin la importància de cuidar el cor.
L’acte ha culminat aquest dilluns 16 d’octubre quan, per sorpresa dels alumnes, s’ha escoltat un fort batec de cor en l’obertura de les portes del centre i han pogut veure tots els cors penjats arreu de l’Institut.

 

El TSC (Transport Sanitari de Catalunya) I el SEM (serveis d’emergències mèdiques) s’han sumat a la campanya duent a terme un simulacre de parada cardíaca, amb una ambulància, adreçat a l’alumnat de la família sanitària.

 

Tots els alumnes han participat de l’activitat. A l’Institut de Vic s’hi pot cursar des cursos d’ESO, Batxillerat, i cicles formatius. Podeu consultar més informació sobre cicles formatius de grau mitjà i grau superior fent clic aquí.

 

cicle formatiu vic

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *