Contes que et fan pensar, amb Jesús Hoyo de L’estímul

T’agraden els contes? Has descobert que les històries que expliquen no són només per a nens, sinó que totes i tots en podem aprendre molt? Descobreix aquesta història, que et sorprendrà amb la seva moralitat final. De la mà de Jesús Hoyo, expert en tapping i teràpies naturals.

«Hi havia una vegada… un llenyataire que es va presentar a treballar en una fusteria. El sou era bo i les condicions de treball millors encara, així que el llenyataire es va proposar fer un bon paper.
El primer dia, el capatàs li va donar una destral i li va assignar una zona del bosc. L’home, entusiasmat, va sortir al bosc a talar. En un sol dia va tallar divuit arbres. «Et felicito, segueix així», va dir el capatàs. Animat per aquestes paraules, el llenyataire es va decidir a millorar el seu propi treball. Va anar a dormir d’hora i l’endemà al matí es va aixecar abans que ningú.

 

Malgrat tot el seu esforç, no va aconseguir tallar més de quinze arbres. «Potser estic cansat» va pensar. I va decidir anar a dormir amb la posta de sol. El dia següent no va arribar ni a la meitat dels arbres. I cada cop en talava menys.
Inquiet, el llenyataire va anar a veure el capatàs per explicar-li que s’estava esforçant molt., i aquest li va preguntar: «Quan vas esmolar la teva destral per última vegada?». «Esmolar? No he tingut temps d’esmolar-la! He estat massa ocupat talant arbres».

Quantes vegades seguim talant i talant arbres sense recordar que hauríem d’esmolar la destral? Quan practiquem el Tapping amb regularitat aconseguim que les emocions no se’ns emportin, ens ajuda a agafar distància i veure les coses amb perspectiva, ens ajuda a prendre decisions amb serenitat i ens allibera de les emocions que no són necessàries i ens debiliten. En definitiva, el Tapping ens ajuda a esmolar la destral.

 

Conte explicat per Jesús Hoyo.

 

Més formació que no et deixarà indiferent a L’estímul, de Roda de Ter, aquí!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *