LA KINESIOLOGIA, L’EINA PER ALLIBERAR EMOCIONS ATRAPADES

Descobreix amb la Roser Tarafa l’eina per alliberar les energies i emocions atrapades, anomenada Kinesiologia.

Kinesiologia Emocional

Descobreix què és la Kinesiologia a Roser Tarafa

Molt del nostre patiment es deu a energies emocionals que han quedat «atrapades» dins nostre. La Kinesiologia Emocional és un mètode simple i poderós per trobar i alliberar aquestes energies atrapades.

Moltes persones han descobert que quan elles mateixes s’alliberen de les seves emocions atrapades, són capaces de viure vides més saludables i felices. Una sola emoció atrapada pot crear tant problemes físics com emocionals.

Kinesiologia

Alliberar-te d’elles pot fer-te sentir més segur i motivat, lliure per crear les relacions, la carrera o la vida que sempre has desitjat.

Les emocions atrapades generen una vibració energètica específica i debiliten el funcionament immune, deixant el nostre cos més vulnerable a la malaltia. A més, estan associades en les nostres ments amb uns tipus d’esdeveniments específics. Aquells teixits que estan contínuament distorsionats per una emoció atrapada patiran els seus efectes, podent arribar a emmalaltir.

En canvi, quan les alliberem, eliminem l’energia negativa no desitjada. L’energia comença a fluir de nou i ajudem el cos a l’autosanació. La ment torna a un estat més natural també, sense el dramatisme, dolor i pes de les antigues emocions que ens impedien progressar en la vida.

Kinesiologia

A través de la Kinesiologia podem establir un diàleg amb l’inconscient de la persona, permetent així l’aparició de records, emocions reprimides, etc.

La Kinesiologia és l’eina que ens permet identificar els tractaments més òptims per a cada persona, essent així una teràpia totalment personalitzada.

Si t’interessa la Kinesiologia i t’agradaria tenir més informació, fes clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *