Descobreix la fira de formació de proximitat: LA FIRA DE TOT CURSOS

TOT CURSOS, revista i web especialitzats en formació, ampliem els nostres serveis i organitzem un gran esdeveniment a la comarca d’Osona: LA FIRA DE TOT CURSOS. En l’entrevista que hem preparat per aquest mes conversem amb tot l’equip de TOT CURSOS: Anna Torrents, comercial de la fira; Ricard Farrés, dissenyador gràfic; i Míriam Usart, investigadora de mercat. No et perdis aquesta entrevista i decobreix la fira que t’ajudarà a escollir correctament el pròxim curs que faràs!

la fira de tot cursos

LA FIRA DE TOT CURSOS. Ens en podeu fer cinc cèntims? De què tracta aquesta fira exactament?

TOT CURSOS, després de més de 2 anys dedicats exclusivament al món formatiu, i de conèixer molt bé aquest món, teníem ganes de crear un espai de trobada. Una fira on poder conèixer i descobrir la gran varietat de cursos i formació que s’ofereix en els centres de les diferents ciutats. És un saló de la formació on podràs conèixer els cursos i centres més interessants; formació de proximitat, adreçada a totes les edats i interessos. Un gran dia ple d’emocions, on petits i grans podreu fer una degustació de cursos i tallers: extraescolars per a infants i joves, formació per a adults, cursos dissenyats per a empreses, i molt més!

Amplieu d’aquesta manera els vostres serveis?

Sí, fins ara treballàvem principalment amb la revista mensual, i la web totcursos.cat, un cercador de formació de proximitat. El google dels cursos, com ens agrada dir-ne (je je je). Ara obrim aquest nou servei, que veiem molt útil i necessari, tant per als propis centres, per tal de donar-se a conèixer i aconseguir més visibilitat; com per a les persones assistents, que es podran asabentar de quines són les ofertes formatives que tenen a tocar de casa, però que molt sovint desconeixen que hi són.

Quan serà la 1a FIRA DE TOT CURSOS?

La primera fira serà el diumenge, 10 de juny, de les 9.30 del matí fins a les 7 de la tarda. Durant tot el dia es faran activitats, tallers, xerrades… obertes a tothom i d’accés totalment gratuït!

 

Sabem el dia de la primera fira. Però on hem d’anar?

La primera fira tindrà lloc a Manlleu, concretament en dos espais: a la Plaça Fra Bernadí, per les mostres d’activitats que requereixen més espai com trial o motor, i a l’Express de Manlleu, l’antiga Cooperativa. L’Express és un espai més íntim que ens permet organitzar-hi tallers, xerrades i conferències, a la vegada que els centres podran explicar tranquil·lament la seva oferta a totes i tots els assistents.

Un tastet de cursos?

Sí! A LA FIRA DE TOT CURSOS tothom podrà provar aquelles activitats que sempre havien volgut fer, però potser no havia sabut on. La millor manera de saber si t’interessa, és provant-ho! A La Fira tindràs l’oportunitat de fer-ho, sense compromís i totalment gratuïts. Tallers, classes pràctiques, activitats, xerrades, mostres, i moltes altres activitats per poder viure en primera persona noves experiències i aprenentatges. Per exemple, una classe de robòtica, una sessió de ioga, una demostració d’arts marcials, unes receptes de cuina energètica, un meet up en anglès per conèixer les diferents acadèmies i moltes activitats diferents per gaudir i trobar què és el que més t’agrada. En definitiva, un dia ple d’emocions i descobertes per a petits i grans!

Qui seran els encarregats d’oferir tanta varietat?

Els cursos i les activitats estaran dirigides pels diferents centres i professionals de la formació, que de manera pràctica ensenyaran com fan les seves classes. Sovint ens apuntem a fer un curs i no sabem qui ens farà les classes, com les farà, si ens agradarà la seva manera de fer… O apuntem als nostres nens a extraescolars sense saber si els agradaran i a mig curs han de plegar. La fira és l’espai per conèixer de primera mà el que ens trobarem a cada centre. La informació és poder, diuen. I si estem informats, podrem escollir amb la certesa d’estar triant l’opció encertada.

Si vull venir a la fira, com ho haig de fer? M’haig d’inscriure?

La fira és oberta a tothom i l’entrada és totalment gratuïta! No és necessari fer cap inscripció prèvia, i si vols estar informat/ada sobre els centres que participen en la fira, les activitats i tallers que farem, els horaris de cada una de les activitats, ens pots seguir al facebook i twitter de TOT CURSOS.

I com a professional, com puc posar un estand o fer una activitat?

Molt fàcil! Ens pots trucar al 605 81 47 12 o enviar-nos un e-mail a fira@totcursos.cat, i estarem encantats d’informar-te sobre la fira, sense cap compromís. A més, pots consultar la web www.totcursos.cat/fira i hi trobaràs tota la informació!

La 1a FIRA DE TOT CURSOS serà a Manlleu. Què us ha portat a triar aquesta ciutat?

Després de parlar amb l’Ajuntament de Manlleu i explicar-los el projecte, el van trobar molt interessant. La veritat és que ha estat molt fàcil treballar amb ells; ens han posat moltes facilitats per organitzar la fira en aquest municipi i col·laborem conjuntament en l’organització de l’esdeveniment. Esperem que en un futur pròxim altres ajuntaments apostin per organitzar LA FIRA DE TOT CURSOS conjuntament amb nosaltres!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *