Pànic a parlar en públic? El que et cal és un curs!!

Ara que aquests mesos hi ha hagut convocatòries d’oposicions, els futurs professors i professores han hagut a presentar els seus treballs davant els durs jurats que havien d’avaluar la feina feta. Molts d’altres a la feina hem hagut d’acostumar-nos a parlar en públic, tot i que mai ens ha agradat aquesta tasca. Possiblement molts estudiants heu presentat els treballs de recerca i us heu trobat amb un mur en els vostres cervells quan heu volgut comunicar davant els professors.

Segur que en algun moment totes i tots hem fet algun d’aquests errors:

 

· El discurs que hem preparat i la nostra imatge no s’ajustaven a l’audiència que teníem davant.

· Hem intentat ser qui no som, i se’ns ha notat. Hem evitat qualsevol tipus de contacte visual amb els assistents a la sala. Quina vergonya mirar-los!

· Ens hem quedat petrificats, sense possibilitat de moure les mans, gesticular, fer unes quantes passes…

· No ens hem preparat prou la presentació (i ho saps!). Com diu Twain: «Es triguen dues setmanes a preparar un discurs improvisat de 10 minuts».

· El Power Point era massa recarregat i fet a l’antiga; i a sobre, l’hem llegit!

· Ens hem passat, i amb escreix, del temps assignat. En definitiva, ens hem empatollat massa. · Hem parlat massa ràpid, o massa a poc a poc. Amb entonació monòtona o en un to massa baix.

· I el més temut de tot: hem avorrit el personal que teníem davant. Aquelles cares llargues, badallant i que veus que fa estona que han desconnectat del que els estem explicant.

 

Si t’has sentit identificat en algun d’aquests punts, és que necessites des de JA apuntar-te a un curs de parlar en públic! Fes clic aquí i demana més info!

 

CURS DE PARLAR EN PÚBLIC A MANLLEU! Apunta’t ja!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *