Quin casal d’estiu faran aquest any?

Ja s’acosta l’estiu! I això vol dir que comencen les vacances dels nostres fills. Però quina activitat o casal d’estiu faran?
Durant aquests dies, trobarem mil i una activitats perquè infants i joves gaudeixin d’un estiu ple de sorpreses.

El més important és que se sentin a gust amb el casal o campus que els hem escollit o que ells mateixos han triat.

Hi ha casals i colònies de temàtiques molt variades, i des de TOT CURSOS t’expliquem cadascuna d’elles.

Casal de robòtica educativa

És un tipus de casal que ha crescut molt en els darrers anys i està tenint molt d’èxit. El casal de robòtica els ajuda a aprendre noves competències, valors i a estar motivats per les matemàtiques, la ciència i la tecnologia fora de l’àmbit escolar. Els nens munten robots, programen amb ordinadors, experimenten, deixen volar la imaginació i construeixen amb les seves pròpies mans. Aprenen jugant i s’ho passen genial.

Més informació sobre tallers de robòtica (a partir de 7 anys) a InnovaDidàctic, tel. 972 273 981 i fent clic aquí. 

Casal d’Informàtica i mecanografia (per a nens i joves) a Aula Emi de Vic, tel. 93 885 19 84 i fent clic aquí.

Casals d’idiomes

Un altre dels tipus de casals més comuns i que concentren molts nens i nenes durant l’estiu són els d’idiomes. En aquests casals els nens poden millorar el seu domini d’una llengua estrangera sense sortir del país. Els casals d’anglès sóc els més comuns, però en podem trobar d’altres idiomes com d’alemany i francès.

Més informació sobre casals d’idiomes en francès fent clic aquí i casals d’idiomes en alemany (totes les edats) a l’Institut Francès de Vic, tel. 93 885 33 13 i fent clic aquí.

Més informació sobre casals d’anglès a Idiomàtic (de 3 a 10 anys), tel. 93 854 37 91 i fent clic aquí. 

Activitats vàries els matins per a joves d’entre 11 i 15 anys – cuina, noves tecnologies, stop motion… a Idiomàtic (d’11 a 15 anys), tel. 93 854 37 91 i fent clic aquí. 

 

Casals esportius, natació i hípica

Poden estar especialitzats en un únic esport o bé realitzar diverses activitats esportives. En molts casos, estan organitzats per clubs esportius o centres que durant l’any es dediquen a l’ensenyança d’aquella disciplina, i d’aquesta manera aprofiten el personal i les instal·lacions del centre. Sigui d’hípica, trial, dansa o natació… aquests casals són un bon moment per millorar la seva tècnica i conèixer altres nenes i nens amb els mateixos interessos.

Més informació sobre casals d’hípica a EquusVic, tel. 687 344 83 i fent clic aquí.

Més informació sobre campus de natació a La Piscina de Torelló, tel. 93 850 54 65 i fent clic aquí.

Més informació sobre cursos de natació a La Piscina de Manlleu, tel. 93 851 13 55 i fent clic aquí.

Més informació sobre cursos de trial amb Marc Freixa al tel. 659 841 115.

Casals d’arts visuals i creativitat

Són casals molt interessants on els nens i nenes poden desenvolupar la creativitat i treballar tècniques artístiques que de normal no s’estudien a l’escola. És una manera molt divertida de passar l’estiu, fent servir nous materials i aprenent noves maneres d’utilitzar-los. Mitjançant els monitors aprendran a desenvolupar-se en l’art i adquiriran nous aprenentatges.

Més informació sobre tallers d’arts visuals a La Farinera, tel. 93 886 16 10 i fent clic aquí.

Més informació sobre activitats  de dibuix i pintura al Centre d’Il·lustració Professional d’Osona, amb Toni Ortiz, tel. 666 926 763 i fent clic aquí. 

Casals de fotografia

En aquests casals, els nens i nenes aprenen el funcionament de la càmera i descobreixen els diferents programes. Exposició, contrallums, tècniques de fotografia… Només calen ganes de passar-ho bé, i portar la teva càmera de fotos, tinguis la que tinguis!

Més informació sobre casals de fotografia a Estudi de Fotografia Jordi Cabanas, tel. 606506409 i fent clic aquí. 

Colònies fora de casa

Una altra bona opció per aquests dies de festa de l’escola són les colònies. Les nenes i nens passen una sèrie de dies fora de casa, practicant i fent activitats variades. No cal marxar a l’estranger per fer una estada fora de casa. Les colònies són una molt bona oportunitat per aprendre, ja sigui idiomes, esports… i fer amistats que de ben segur seran duradores.

Més informació sobre colònies d’anglès a English Works, tel. 93 886 15 55 i fent clic aquí. 

Més informació sobre colònies de karate aDojo Waki, tel. 617 104 990 i fent clic aquí. 

 

Aquestes són algunes de les temàtiques de casals i colònies que podràs trobar aquest estiu. Si en vols conèixer més, trobaràs tota la informació a ww.totcursos.cat

 

I recorda, digues que truques de part de TOT CURSOS i segur que t’ofereixen algun regal o descompte especial!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *