Tallers de Nadal per aquestes festes!

Aquests dies de festes podem trobar molts tallers de Nadal, on passar l’estona i aprendre moltes coses.
No et perdis ni un detall de tots aquells tallers de Nadal que pots fer aquests dies!

Tallers de nadal a Olot

A Olot hi podeu trobar tallers de nadal de Robòtica educativa! No us els podeu perdre!!!

A més de fer robòtica, des d’Innova Didactic ofereixen la possibilitat de fer un tastet de tallers:

taller de nadal robotica

A Olot hi podeu el Campus de Nadal, amb moltes activitats esportives. Els tallers de nadal a Olot hi podreu practicar i provar molts esports: hoquei, patinatge, tennis taula i voleibol. És un campus obert a tothom. Si de normal no practiques esport, no passa res! Només cal tenir ganes de jugar i passar-s’ho bé amb els tallers de Nadal d’Olot. Podràs conèixer amb més profunditat les diferents especialitats esportives que pots trobar en el programa de tallers de nadal d’Olot.

tallers-nadal-olot

Tallers de nadal a Ripoll

A Ripoll, el 8 de desembre hi podeu trobar la Fira de Nadal de Ripoll, amb molts tallers de nadal. A la Plaça Abat Oliva, hi podeu trobar parades i decoracions artesanes, per gaudir d’aquests dies de nadal. Durant tot el dia de dijous hi haurà tallers de nadal a Ripoll, tallers de maquillatge, música nadalenca, explicació de contes de Nadal pels més petits, exhibicions i pessebre vivent. No et perdis la primera cagada del Tió d’aquest nadal!

tallers-nadal-ripoll

Tallers de Nadal a Roda de Ter

El diumenge, 13 de desembre, podeu participar en els tallers de nadal que us ofereix la FIRA DE PONT A PONT. A més de parades de firaires i artesans, també tindran lloc tallers de decoració nadalenca,  d’11.00 a 13.30 h. La fira restarà oberta de 10.00 a 18.00 h, a la Plaça Major de Roda de Ter.

Els dies 28, 29 i 30 de desembre, podeu trobar més tallers de nadal a Roda de Ter, pels petits i joves. A la FIRA X NADAL hi trobareu tallers, jocs i activitats per infants i joves. La millor opció per gaudir de les festes nadalenques. De 17.00h a 20.00h al Pavelló Municipal d’Esports.

El seu cost per a participant és de 2€/dia. No et perdis l’oferta especial de dos dies, i el tercer gratuït!

tallers-nadal-roda Tallers de Nadal a Manlleu

A Manlleu, gaudeix de les activitats i tallers de nadal que us ofereix la ludoteca del Badanadal. Els tallers de Nadal de Manlleu tenen lloc en una carpa climatitzada al costat les pistes de gel.

Dins la carpa hi podeu trobar: jocs, inflables, circuits, laberints, tallers de nadal, minidisco i moltes activitats pensades per als nens i nenes fins a 12 anys.

Els horaris són de 9 h a 13 h i de 16 h a 20 h. Els caps de setmana, dissabtes, diumenges i festius no tanquen els migdies: d’11 a 21 h. I quan els nens i nenes van a classe, també podeu trobar tallers de Nadal a Manlleu, totes les tardes, de 17 h a 20 h.

A més dels tallers de Nadal a Manlleu, juntament amb la ludoteca, també hi podeu trobar: una pista de 800m2, una altra de 100m2 i un tobogan gegant.

tallers-nadal-manlleu

Podeu trobar més informació sobre tallers i formació a www.totcursos.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *