Si ja estàs fart@ d’avorrir-te a l’estiu, i passar-te els dies davant l’ordinador o la tablet, mirant sèries i jugant on-line amb els teus amics, cosa que ja fas durant tot l’any, aprofita l’estiu i treballa. Aconseguiràs ser més independent dels teus pares i a la vegada viuràs una experiència genial! La solució: aquest estiu, treballa de monitor/a.

Quins requisits cal complir?

En la gran majoria de casos cal tenir el diploma de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil, expedit per la Direcció General de Joventut és un requisit indispensable. Si has estudiat els cicles formatius de grau superior d'»Animació sociocultural i turística» i el de «Tècnic/a d’animació sociocultural» també pots ser monitor@

Quines feines podràs fer?

Durant l’estiu, les feines més habituals són de monitor/a d’activitats de temps lliure infantil i juvenil en colònies, casals, campaments…, de monitor/a en una ludoteca, de tallerista en activitats manuals… També hi ha feines de monitor/a de fires i de parcs i d’animador/a turístic/a.
A més, si busques poder treballar durant la resta de l’any, el carnet de monitr/a et permetrà treballar en escoles, fent feines com monitor/a de menjador, de monitor/a de pati, de suport d’activitats extraescolars …

On puc trobar ofertes de feina de monitor/a?

A la web www.jovecat.gencat.cat hi trobaràs una borsa de treball. A més, si fas el curs de monitor/a a través de l’empresa Quiràlia, ells mateixos s’encarregaran de fer-te arribar les ofertes de feina al teu e-mail. Més fàcil impossible! Durant la setmana santa pots trobar intensius de només 10 dies a Olot, Balenyà, Sant Hipòlit, Manlleu, Ripoll, i moltes altres poblacions d’Osona, Garrotxa i Ripollès.

 

Demana més informació trucant al 93 851 48 55 o fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *