10 raons per posar-te a estudiar anglès

Saber anglès és molt important. Aquest és l’idioma que la majoria d’habitants del planeta escullen com a segona llengua.

Molts països inclouen l’anglès com a segona llengua obligatòria en les seves assignatures a l’escola i els nens comencen a aprendre’l cada vegada des de més petits.

Però, tan imprescindible és realment en les nostres vides aquest idioma? A continuació t’expliquem 10 raons per aprendre anglès, des de ja!

1. L’anglès és la tercera llengua més parlada del món després del xinès i l’espanyol. Una de cada cinc persones parla o entén l’anglès.

2. És la llengua de la ciència, de l’aviació, dels ordinadors i del turisme. Saber anglès augmenta les teves oportunitats per aconseguir una feina en una empresa multinacional, tant al teu país com a l’estranger.

3. L’anglès és l’idioma oficial de 53 països i és parlat per 400 milions de persones com a primer idioma.

4. És el llenguatge de la indústria dels mitjans de comunicació. No necessitaràs posar subtítols per veure els capítols d’aquella sèrie i podràs llegir tots els llibres que vulguis en anglès.
5. L’anglès és també el llenguatge d’Internet. Moltes pàgines web estan escrites només en anglès o dins de la seva varietat d’idiomes s’hi inclou.

6. L’alfabet és simple, és bastant fàcil i ràpid d’aprendre’n comparat amb altres idiomes.

7. Llenguatge i cultura són dos conceptes que van units. Parlar anglès et facilitarà la comunicació i seràs capaç d’entendre altres cultures, hàbits, gastronomia i la filosofia de vida.

8. L’anglès et permet viatjar a qualsevol país del món, sabent-ne no hi ha barreres en la comunicació.

9. Estudiant-ne de manera habitual aconseguiràs millorar la teva confiança. La teva habilitat per ajudar i per comunicar-te amb la gent t’ajudarà a guanyar cert respecte.

10. Exercitaràs la ment.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *