Què és el quiromassatge?

El quiromassatge inclou diversos tipus de massatges manuals combinats i consisteix a aplicar moviments amb les mans sobre la zona del cos que es vol tractar. La seva funció és relaxar, estimular o descontracturar els teixits tous. Serveix per tractar al pacient de diferents dolors i, a vegades, el pot complementar l’acupuntura, l’aromateràpia o l’homeopatia. Té efectes reguladors sobre el dolor, els estats d’ànim i el cansament.

Els moviments que s’efectuen poden ser de fricció, pressió, percussió o vibració. Es comença per una part extensa i s’acaba focalitzant en certes zones.

Quins beneficis aporta?

Els beneficis del quiromassatge són nombrosos i poden englobar diferents parts del cos. Suposa un benefici per la pell, ja que s’eliminen les cèl·lules mortes, millora la circulació i el reg sanguini, afavoreix el sistema limfàtic i el sistema nerviós i alleuja dolors que afecten els músculs i l’esquelet.

Un curs de quiromassatge. Per què apuntar-se?

Si et vols formar com a quiromassatgista, adquiriràs coneixements d’anatomia, de fisiologia i el funcionament dels diferents sistemes del cos humà. Aprendràs els beneficis que suposa aquesta pràctica per al cos humà. Practicaràs i et familiaritzaràs amb les diferents tècniques, manipulacions i tractaments. Podràs desenvolupar el teu potencial com a massatgista i també com a terapeuta integrant els coneixements adquirits.

Si estàs buscant feina, t’obriràs camí en un món en creixement.
Si el que vols és formar-te, no et pots deixar perdre aquests coneixements!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *