Ja tenim aquí la revista del mes d’abril! gràcies a tots i totes!

PERQUÈ EL MÉS INTERESSANT ÉS SEGUIR APRENENT
La revista que tens a les mans és la segona publicació de TOT CURSOS, una revista on només trobaràs informació relacionada amb aprenentatges, experiències, creixement, descobriments, experimentació… Jornades de portes obertes, tallers, cursos , cicles formatius, graus, viatges a l’estranger per aprendre idiomes; juntament amb col·laboracions tan interessants i destacades com l’article de l’escriptor Carles Capdevila, i l’entrevista a la runner Anna Comet.
Des de TOT CURSOS apostem per la formació contínua i diversificada; apostem pel creixement personal i individual, ja sigui físic, intel·lectual, creatiu… Tenim tantes vessants per explotar, i tantes experiències per descobrir!
Volem donar les gràcies a tothom que ha participat i té ganes de participar en el nostre projecte, les empreses que han apostat per nosaltres, per una publicitat neta i clara, centrada en l’educació i l’aprenentatge. I a aquelles persones que creuen que avui en dia és impossible engegar i tirar endavant nous projectes perquè el moment no acompanya. Gràcies a tothom per fer possible que TOT CURSOS segueixi aprenent, millorant i creixent cada dia.

I allà vaig aprendre a recordar
Que jo també vaig ser un nen
És el que ens passa a les persones grans,
Que sovint ens n’oblidem
I allà vaig aprendre
Que l’essencial és invisible als ulls
Que aprendre a estimar i ser feliç
És el que vull
I ell va ensenyar-m’ho com ningú

Le Petit Prince
Antoine de Saint-Exupéry

Revista TOT CURSOS Abril

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *