Un home viu en una zona radioactiva per cuidar els animals abandonats

Un home viu en una zona radioactiva per cuidar els animals abandonats

Naoto Matsumra és una granger Japonès i és l’única persona que viu a la Ciutat fantasma de Tomioka, situada només a dos quilòmetres de la planta nuclear de Fukushima.

Després del desastre nuclear de Fukushima de l’any 2011, més de 150.000 persones van deixar les seves cases i es van moure a zones més segures seguint les ordres del govern, ja que la zona va quedar sota els efectes de la radiació. Naoto va deixar la seva granja i casa fugint com els altres del desastre nuclear, però no va poder deixar de pensar en tots els animals que havia deixat a la granja. Un dia Naoto va prendre la decisió que el convertiria en un heroi, decidint tornar a la granja on va deixar els animals per seguir cuidant d’ells.
Tot i el risc que comporta estar en una zona on hi ha una alta radiació Naoto Matsumara va decidir quedar-se a viure amb els seus animals i d’aquesta manera poder cuidar d’ells, no només va cuidar dels seus animals sinó que va anar a rescatar tots els animals de la zona, ja que d’altra banda s’haurien mort de gana o el govern els hauria fet sacrificar tal i com van acordar fer-ho, sens dubte tot un heroi amb un gran cor!

animals tot cursos animals tot cursos animals tot cursos animals tot cursos animals tot cursos

animals tot cursos

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *