L’Acupuntura. Què és exactament?

Descobreix l’acupuntura i els seus beneficis, així com els millors professionals per a formar-te en aquesta especialitat.

L’acupuntura és una tècnica de curació de 3.000 anys d’antiguitat i que prové de la medicina tradicional xinesa. Trobem actualment molts estudis que demostren la seva efectivitat en molts tractaments i molèsties.

Com funciona?

L’acupuntura millora les funcions del cos i promou el procés d’autosanació natural mitjançant l’estimulació dels llocs anatòmics específics – comunament coneguts com a punts d’acupuntura o punts d’acupuntura. El mètode més comú usat per estimular els punts d’acupuntura és la inserció d’agulles fines, estèrils a la pell. La pressió, la calor, o l’estimulació elèctrica poden millorar encara més els efectes. Altres tècniques d’estimulació del punt d’acupuntura inclouen: massatge manual, moxibustió o calor teràpia, ventoses, i l’aplicació de les herbes medicinals d’ús tòpic i liniments.

Quines condicions són comunament més tractades?

Centenars d’estudis clínics sobre els beneficis de l’acupuntura mostren que es tracta amb èxit condicions que van des de problemes musculoesquelètics (mal d’esquena, mal de coll, i altres) a les nàusees, mal de cap de migranya, ansietat, depressió i insomni.

Si t’agradaria formar-te en aquesta especialitat, a TOT CURSOS pots trobar el curs d’acupuntura que ofereix Dani Mir i Curós, doctor en Acupuntura, Moxibustió i Nutricionista. El curs d’imparteix a Vic (Osona) i està obert a totes aquelles persones interessades en Acupuntura i la Medicina Tradicional Xinesa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *