Com cada mes la Roser de Summa Coaching de Vic ens ofereix un regal per a la nostra vida quotidiana, una píndola de llum que ens ajuda a millorar el nostre dia a dia i ser una mica més feliços.

Summa Coaching

Recordes quan vas cedir per primera vegada a la tirania dels “hauria de” i els “haig de”? Qui és qui realment t’obliga a “haver de fer” o “haver de ser” d’una manera determinada? Són potser les expectatives que inconscient o conscientment t’has cregut sobre tu mateix? Són per tant els teus pensaments en forma de creença? Qui dóna o treu poder als teus pensaments? Ets els pensaments que tens?

Et vull proposar un exercici molt simple. Cada vegada que detectis que pronuncies, verbal o mentalment, un “haig de” o un “hauria de”, prova de substituir-lo per un “vull” o un “escullo”. Automàticament, sentiràs la resposta en el teu cos. Uau! Perquè el llenguatge crea pensaments, i són els pensaments els que ens generen emocions en forma de reaccions corporals. Sentiràs al cos la certesa de si estàs a punt de fer des de la voluntat o des de l’obligació. Si aleshores comences, encara que sigui molt de mica en mica, a permetre’t actuar des del que realment sents i vols, hauràs començat a practicar la coherència emocional. I quan practiques la coherència emocional, el que sents, penses i fas està alineat. I això, estimat, repercuteix directament en el teu benestar i la teva salut corporal, mental i emocional.

Està a les teves mans doncs!
Si tu no decideixes per tu, algú altre ho farà.

Esculls agafar les regnes de la teva pròpia vida i començar-la a conduir?
Roser Vinyet
www.summacoaching.com

Cursos i formació relacionada amb el coaching a www.totcursos.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *