Forma’t en l’àmbit sociosanitari, un camp amb feina assegurada

Els professionals auxiliars d’atenció sociosanitària sovint estan infravalorats, però pel contrari és actualment una professió molt demandada.

El divendres 25 d’octubre tindrà lloc la primera jornada sociosanitària d’Osona a Manlleu. En aquesta trobada es reuniran les residències i centres de la comarca que treballen amb persones dependents, amb l’objectiu de posar en valor la professió sociosanitària i donar-la a conèixer.

Els professionals auxiliars d’atenció sociosanitària sovint estan infravalorats, però pel contrari és actualment una professió molt demandada i amb pocs professionals que puguin cobrir les places vacants.

Si estàs buscant feina, i penses que aquesta pot ser la teva sortida laboral, el dia 25 d’octubre pots participar en l’Speed Dating empresarial que tindrà lloc durant la jornada. Truca al 663019914 i reserva la teva plaça! Entrevista’t amb les residències que estan buscant personal i fes que et tinguin en compte en la següent selecció de personal.

Durant la jornada també tindran lloc tallers i xerrades perquè puguis conèixer de la mà dels professionals i els mateixos residents de les residències quines són les característiques d’aquest lloc de treball. Per exemple, l’auxiliar d’atenció a persones dependents avui en dia fa tasques de gestió i organització d’activitats, participa en les reunions d’equip i és la persona que millor coneix els residents d’un centre.

Descobreix molt més sobre aquesta professió el dia 25 d’octubre, d’11 a 18 h, a la Residència AURA de Manlleu. Aquest projecte, organitzat per l’Ajuntament de Manlleu en col·laboració amb Activem Cooperativa, està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *