On vius més, en l’amor o en la por?

L’amor és l’energia que ens fa expandir i crear ponts entre nosaltres. L’amor ens nodreix de confiança i estima. L’amor sana tot allò que ens fa patir i cura tot el que ens fa mal. L’amor ens connecta amb l’essència.

En quins moments de la teva vida et nodreixes d’AMOR? I la POR, quan entra a la teva vida?

La por ens connecta a energies destructives, ens separa, bloqueja i ens allunya de la nostra essència.

Quan la por dirigeix el teu dia a dia, segurament t’omple de dubtes, incerteses, angoixes, desconfiança, judicis… que l’únic que fan és separar-te del que estimes i t’allunya dels moments de felicitat.

I de què podem tenir por?

Potser tenim por d’estimar, por de ser estimats, por d’agradar i no ser agradats, por de viure i també por de morir, por de tenir èxit però també de fracassar, por d’avançar però també de quedar-nos atrapats, por de ser però també de no ser. De què tens por tu?

Pors reals o pors construïdes per la ment? No et creguis tot el que penses. Qüestiona’t.

A on et connectes: dins o fora de tu?

Connectats en el que els altres pensen de mi, en el que els altres valoren de mi, en el que som per l’altre.

Desconnectats de l’AMOR a nosaltres i de tot el que som, des de la punta del dit petit del peu fins al cap. Cada part de tu és perfecte tal com és. És quan et compares amb l’altre que et desconnectes de tu per ser una altra persona.

Desconnectats de les nostres qualitats, coneixements, experiències, aprenentatges, èxits, virtuts… del que realment som en essència.

Per viure més connectat a l’amor, el primer pas és connectar-te amb el teu univers interior i permetre’t viatjar-hi, sense por i amb la confiança i certesa que el que hi trobaràs serà un TRESOR. Un tresor meravellós que quan et mira, somriu. Et somrius a tu mateix/a perquè finalment t’has mirat a la cara i t’has reconegut.

No tinguis por a conèixer amb qui més temps vius i et comuniques: ets TU. Aquest és el camí que et portarà i connectarà a l’amor, a enamorar-te de tu.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *