Montserrat Coderch, diplomada en ioga per l’escola E.T.Y. Viniyoga i Unnata Ioga Aeri, és la fundadora de l’escola.

El centre va néixer amb la finalitat de compartir uns coneixements personals a la vegada que els beneficis que la pràctica del ioga ens aporta. Des de fa 15 anys treballa per acompanyar-te en la pràctica d’aquesta tècnica mil·lenària.

«Vaig començar a practicar ioga a l’edat de 21 anys i des del primer moment vaig quedar fascinada amb tots els canvis que experimentava, tant a nivell extern com intern», comenta Montse. Aquesta va ser la principal motivació per començar a formar-se com a professora uns quants anys més tard.

«En aquest moment intento aprendre de la vida i de les persones i situacions que em posa al davant, ja que tinc la certesa que sempre ens apropa a allò que necessitem pel nostre creixement personal».

Gràcies a la confiança dels alumnes, i amb el pas del temps amics, conjuntament han fet créixer espai Naina, convertint-lo en el que és avui, un espai proper i càlid que et fa sentir com a casa i que, entre tots, és possible.

Des de l’any 2016 el centre disposa també de teles per poder fer ioga aeri, aportant així una nova eina que ens ajuda a reforçar la pràctica. El ioga aeri ens ajuda en les nostres postures, evitant pressions del terra sobre el nostre cos i alguns possibles dolors que puguem tenir.

Espai Naina sempre treballa en grups reduïts d’entre 4 i 8 persones com a màxim, i s’adapta als horaris de les persones interessades. A més, disposa d’un gran pàrquing gratuït just davant del centre, a només 7 minuts del centre Vic.

«Gràcies a totes i tots els que, dia a dia, gaudiu del ioga amb nosaltres».

Què diuen els nostres alumnes?

ALUMNA DE IOGA AERI

«Centre de ioga i ioga aeri molt recomanable. Classes reduïdes. Atenció individualitzada. Grans professionals i millors persones. Et fan sentir com a casa fins al punt que es fan sortides a l’aire lliure. Sincerament, jo era reticent al ioga (sóc un cul inquiet) i haig de confessar que ara no pararia de fer-ne!!! Recomano 100% el ioga aeri. Namaste

ALUMNE DE IOGA

«Vaig començar a practicar ioga a l’Espai Naina l’any 2017. Era la primera vegada que ho provava i des d’aleshores faig una pràctica a la setmana. La pràctica combina exercicis físics i mentals i té molt present la respiració. Espai Naina ofereix flexibilitat d’horaris, tracte proper… i sempre en surts millor que quan has entrat!!!»

ALUMNA DE IOGA
«És un Centre on aprens i gaudeixes tant de les classes com dels companys. On et pots sentir realment relaxat i amb una professora única.»
Marina Vilardebò

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *