Cursos d’anglès a Vic, perquè l’anglès no sigui la teva assignatura pendent!

La Mariona d’ S.P.E.L.L.I.N.G. té la solució als teus problemes amb l’anglès! Al centre de Vic, aprèn el millor anglès per totes les edats.spelling vic

Qui som?

S.p.e.l.l.i.n.g és una acadèmia d’anglès situada al cor de Vic, on nens i nenes, joves i adults tenen l’oportunitat d’aprendre una de les llengües més importants del món en un ambient distès.

És cert que l’important per aprendre un idioma és la constància i la pràctica. És per això que a S.p.e.l.l.i.n.g les classes són dinàmiques i estan programades per treballar les quatre habilitats que es necessiten per aprendre i gaudir de l’idioma (speaking, reading, writing and listening). A les classes, els estudiants aprendran la llengua de manera pausada però constant per tal de consolidar l’aprenentatge.

Els grups són reduïts d’entre 3 i 8 alumnes i és per això que els nostres alumnes gaudeixen d’una atenció més personalitzada a cada classe. Els alumnes no s’enduen deures, ja que si segueixen les classes, no és necessari. També hi ha alumnes que fan aquesta demanda i s’emporten feina per fer a casa i d’aquesta manera practicar.

Què hi pots aprendre?

 

CURSOS d’EXÀMENS OFICIALS:

Són cursos on l’alumne aprendrà totes les habilitats per a adquirir els coneixements necessaris per a superar els exàmens amb èxit i aconseguir els objectius marcats. Aquest curs disposem dels cursos per a KET, PET, FCE i CAE.
CURSOS PER PROJECTES:

Aquests cursos són una novetat d’aquest curs escolar 2016 – 2017. Els alumnes de primària (KIDS) de l’acadèmia treballen l’anglès per projectes. Aquests projectes escollits entre tot el grup-classe ajuden a l’alumne a aprendre l’idioma en funció de les seves necessitats i ritme de manera dinàmica. Aquest tipus d’aprenentatge, gràcies al treball grupal, també proporciona a l’alumne les eines per a desenvolupar les seves habilitats per a gaudir de l’idioma fora de l’aula.
CLASSES PARTICULARS:

Aquestes classes van dirigides als alumnes que vulguin centrar-se en una tasca específica o aquells alumnes que no disposin d’horaris per a assistir als grups regulars. Ens adaptem als horaris, als nivells i requeriments de cada persona perquè en puguin treure el màxim rendiment.

 

Per horaris i preus no dubteu en consultar a l’acadèmia!

spelling vic

On som?

C/ Fusina, 11 bxs. a Vic (08500).

Tel. 608499263 (Mariona)

@: spellingvic@gmail.comcursos idiomes vic

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *