NOVETAT!!! Classes d’anglès per a pares i fills a la mateixa hora!

Ja no tens excusa per aprendre anglès! Des d’Osona Idiomes t’ofereixen classes per a pares i fills a la mateixa hora. Aprofita l’estona mentre portes els fills a extraescolars.
Ells aprenen anglès i tu també!!!

Osona Idiomes compta amb més de 25 anys ensenyant anglès, francès, alemany, italià i xinès, organitzant extraescolars a moltes escoles de la comarca, tant de primària com de secundària (Vic, Gurb, Calldetenes, Roda, Vinyoles, Sant Hipòlit, Masies, etc.)

angles osona idiomes
Preparem per als exàmens oficials de la Universitat de Cambridge: Young Leaners, KET, PET, FCE i CAE i oferim cursos in-company a moltes empreses de la comarca.
Aquest setembre en els nostres centres iniciarem com ja és habitual tots els nostres cursos però com a NOVETAT t’oferim una proposta molt innovadora per a tots els pares i mares que volen fer cursos d’idiomes, però que no tenen hores compatibles després de la feina perquè han de tenir cura dels seus fills i van massa atrafegats o no coincideixen amb els horaris de les extra-escolars dels seus fills.

 

A Osona Idiomes t’ho posem fàcil!

 

T’oferim un ampli ventall de cursos d’anglès a partir de les 4 o 2/4 de 6 de la tarda amb diferents nivells tant per tu pare o mare, com pels teus fills. Podràs escollir fer formació d’un dia, 2 dies, cursos pràctics de conversa, de viatge, de business, per treure’t un títol oficial…
El nostre equip docent està format per professors nadius i filòlegs qualificats i amb grans habilitats comunicatives.
Demana’ns una visita de nivell per tu i el teu fill i us assessorarem quin és el curs que més us convé, sense cap compromís.
I si treballes, també et gestionem la bonificació gratuïtament.
Ara és el moment perquè tu i la teva família aprengueu idiomes en el mateix horari sense «stress»!

All your family can enjoy learning at the same time!

 

CONTACTE:
C/ Jacint Verdaguer, 38. GURB
T.938502536    |    T.699304317
www.osonaidiomes.com    |    info@osonaidiomes.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *