Els balls del moment, a TOT CURSOS!!!

No hi ha dubtes que un dels jocs favorits del moment és el Fortnite Battle Royale.
Siguis jugador o no, segur que en algun moment has practicat alguns dels moviments estranys dels seus personatges. El joc presenta diferents balls i coreografies que serveixen als avatars per festejar, burlar-se o divertir-se una estona. Però, d’on vénen aquests moviments que fan moure l’esquelet a petits i grans, i que s’han convertit en virals arreu del món? Quin és el seu veritable origen?

D’una banda, Epic Games s’ha inspirat en diferents balls de sèries, pel·lícules, YouTubers, videoclips, i molts llocs més, així com de vídeos que els seus seguidors els fan arribar en els seus concursos per poder guanyar un lloc entre els Dance Emotes.

Aquests són alguns dels balls virals, i els seus orígens:

FRESH DANCE

Té el seu origen en els anys 90, en la sèrie «The Fresh Prince of Bel-Air» (El Príncip de Bel-Air). El seu famós protagonista, Will Smith, al costat d’Alfonso Lincoln Ribeiro (Carlton Banks), que aquest últim va popularitzar aquest ball, en honor a Tom Jones.

 

cursos ball osona

RIDE THE PONY

Té el seu origen en el popular ball del cavall, també conegut com Gangnam Style, popular i viral cançó del cantant coreà PSY. Aquest ball va ser absolutament viral el 2013 i va ser el primer vídeo de YouTube que va superar els mil milions de views. Fins ara el vídeo té més de 3 mil milions de visites i a dia d’avui segueix incrementant.

cursos ball osona

TAKE THE L

Take The L està inspirat en la pel·lícula de terror d’IT, que es va estrenar als cinemes el 2017. Durant una escena del film, adaptació d’un llibre de Stephen King, en una mena d’escenari de circ de terror, el pallasso comença a ballar de forma molt estranya. Epic Games va afegir aquest ball al seu joc tot i que amb una modificació: amb el braç dret, l’avatar forma amb la seva mà una L i la recolza sobre el seu front. La L significa «Loser», perdedor en anglès, i és un dels balls que se sol utilitzar per burlar-se d’algun enemic abatut.

 

cursos ball osona

FLOSS

Floss és un dels balls més rars del joc, però no menys divertit. El seu origen ve d’un concert de Katy Perry, on Russell Horning, un petit de tan sols 13 anys va pujar a l’escenari al costat de la cantant i mentre aquesta cantava Swish Swish, el jove es va posar a ballar la dansa que es convertiria en el ball de l’any.

Més cursos de ball a ww.totcursos.cat

cursos ball osona

SQUAD KICK

L’Squad Kick està inspirat en un dels balls més populars de Rússia: el kazachok, un ball cosac.

DISCO FEVER

Recordes el popular ball de la pel·lícula Saturday Night Fever, protagonitzada per John Travolta (Anthony Manero) i Karen Lynn Gorney (Stephanie Mangano)? Només si tens certa edat ho recordaràs. En cas contrari, hauràs de buscar les imatges a youtube.

cursos ball osona

Ja coneixies l’origen d’algun d’aquests balls? Ara ja no tindràs dubtes quan vegis el teu fill o algun jugador de futbol celebrant el gol amb uns passos de ball una mica curiosos. Sabràs que és cosa de la «viralitat» del Fortnite.

Si vols aprendre a ballar, ja sigui de manera tan original o més professional, apunta’t a les millors acadèmies de ball! Són totes aquí!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *