El primer Aniversari de TOT CURSOS, tot un èxit!
El dissabte 6 de maig a les 15:30 h al Mas Vinyoles Hub va tenir lloc el primer aniversari de TOT CURSOS, un gran dia ple d’emocions, tallers, i networking en un espai inigualable.

El primer Aniversari de TOT CURSOS va ser una oportunitat excel·lent de reunir diferents persones vinculades al món de la formació que van poder assistir a la trajectòria i novetats de TOT CURSOS.
En la presentació, la Míriam i en Ricard, directors de TOT CURSOS van explicar el naixement de TOT CURSOS i la gran extensió que ha tingut fins al moment actual, també es van destacar diferents novetats que tant la revista com la web de TOT CURSOS implementaran en breu.

Després de la presentació de TOT CURSOS va ser moment de gaudir dels 6 tallers que van generar una gran participació: Scrapbooking, cuina, Herbes remeieres, Pintura Sumi-e, i energies renovables aplicades a la llar.

Finalment vam poder gaudir tots plegats d’una bona degustació de dolços i salats, acompanyats d’un brindis amb cava que va servir per acomiadar un gran primer aniversari de TOT CURSOS!

Des de TOT CURSOS volem agrair de tot cor la gran participació dels assistents i les col·laboracions que van fer possible aquest gran dia.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *