APEC, centre de referència en formació en els àmbits de transport i logística de Granollers

APEC Educació és un centre de formació ubicat a Granollers però amb atenció i vocació supramunicipal i especialitzat en els àmbits del transport i la logística.

APEC, centre de referència en transport i logística

 

Amb una trajectòria de més de 40 anys s’ha anat adaptant a les necessitats formatives de cada moment per donar resposta als seus alumnes i clients.

És un centre col·laborador del SOC i entre el seu ventall de formacions ofereix formació professional dels àmbits esmentats. Sovint a APEC es poden cursar formacions 100% subvencionadees, sense cap cost directe per a l’estudiant.

Enguany i amb la vocació de millorar dia a dia i oferir una millor experiència als seus alumnes, inaugura unes noves instal·lacions més amples, còmodes i millor comunicades. En un espai de més de 2000m2, totalment accessible, incorpora 9 aules de formació, zona de tallers pràctics o simuladors de conducció d’alt nivell així como zones de recepció i acollida d’alumnes que faran de la formació una experiència inigualable pels seus alumnes.

 

Aquesta nova iniciativa pretén donar solució a la necessitat que expressen moltes empreses del món de la logística i el transport quan a falta de professionals qualificats o d’oferta de millora de la formació continua dels seus treballadors i pretén convertir-se en un aliat d’aquestes empreses per tal que puguin desenvolupar de manera satisfactòria els seus plans de formació interns.

APEC inaugura 2000 metres2 de noves instal·lacions

 

A l’acte d’inauguració del passat dia 7 de juliol és va comptar amb la presència d’aquelles administracions, empreses i persones directament implicades en la nostra activitat. Entre aquestes vam comptar amb la presència de la Sra. Alba Barnusell, Alcaldessa de Granollers; el Sr. Juan José Torres, director del SOC; el Sr. Miquel Carrión, subdirector del SOC així com representants de les diferents administracions locals i autonòmiques del àmbits d’educació, treball i territori. També van venir representants d’importants empreses del territori dels àmbits del transport i la logística.

 

L’equip APEC us espera en aquestes noves instal·lacions per poder seguir formant el seu alumnat en un sector tant específic i en creixent demanda de professionals.

 

A APEC pots treure’t el certificat de professionalitat de trasllat sanitari, un curs 100% subvencionat. Si vols més informació sobre aquest curs, fes clic aquí.

 

També hi pots cursar el Certificat de Professionalitat d’Activitats d’Auxiliar de Magatzem. Per a més informació, fes clic aquí.

I el curs d’Atenció Sanitària a Múltiples Víctimes i Catàstrofes fent clic aquí!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *