Com apuntar-te a un curs on-line, i acabar-el!

Si estàs considerant apuntar-te a estudiar un curs on-line, és una molt bona idea! A internet pots trobar aquella formació que a la vora de casa teu no s’ofereix, i et permet estudiar en hores que amb cursos presencials et seria impossible assistir. Però estudiar a distància no sempre és fàcil, i per això et volem donar alguns consells que t’asseguraran l’èxit en el teu curs on-line!

Les nostres recomanacions i propostes!

1. Per acabar un curs on-line, assegura’t que el teu ordinador compleix els requisits tècnics bàsics: Accedir al material on-line et serà imprescindible, per això és important que t’asseguris, abans que el curs comenci, que podràs accedir a totes les plataformes i continguts.

2. Estigues en constant contacte amb els teus professors/tutors: parla amb la persona corresponent de cada assignatura i aclareix els dubtes que tinguis; són allà per ajudar-te. Sovint, però, hauràs de ser autodidacta i buscar la informació pel teu compte.

3. Fes-te el teu propi horari i calendari de projectes: descobreix quant temps necessites invertir per a cada tasca i organitza’t molt bé l’agenda perquè no et passi per alt cap entrega.

4. Per acabar un curs on-line, organitza’t! Per estudiar un curs on-line, has d’estar molt ben organitzat des de l’inici del curs: dates de lliuraments clarament marcades, material d’estudi a punt i en un mateix lloc, rutina d’estudi molt ben definida… D’aquesta manera l’èxit està assegurat!

5. Necessites un lloc per estudiar: Sigui quin sigui l’espai escollit (una cafeteria, la biblioteca, casa teu), converteix-lo en el teu lloc de referència. Ha de ser tranquil i sense sorolls ni distraccions que et desconcentrin.

 

Ara ja estàs preparat/da per apuntar-te a un curs on-line!

En pots trobar de molt interessants fent clic aquí!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *