BEE-BOT La proposta perfecta pels més petits per fer un curs de programació inicial

Segurament has sentit a parlar de programació i de la importància que els nens i nenes més descobreixin i s’introdueixin en aquest món des de ben petits. Són les habilitats, coneixements i competències que necessitaran per estar preparats pel futur que els espera. T’expliquem com fer que els infants s’interessin per aquesta nova formació, i aconseguir que estiguin preparats pel dia de demà.

Bee-bot, l’abella més famosa després de l’abella Maia de la televisió, és un robot dissenyat especialment per al seu ús entre els alumnes més petits i de Primària, a partir de 3 i fins a 7 anys. És un joc educatiu que ha estat dissenyat per desenvolupar les capacitats elementals de la programació, i altres habilitats i capacitats com la ubicació espacial, la motricitat i la percepció, la lògica i l’estratègia.

Bee bot consisteix en una abella-robot que avança i retrocedeix, i realitza moviments en angles de noranta graus sobre un taulell. Però l’hauràs de programar per tal d’aconseguir que realitzi la seqüència que tu vols. Sobre la plantilla i amb la programació adequada, l’abella-robot pot lletrejar una paraula, contar, ensenyar-te les figures geomètriques, i molt més. Cada una de les seqüències que realitza és macada amb llum i so, fet que anima als més petits a acompanyar-la en els seus passos i atreu la seva atenció en els nous aprenentatges.

bee bot curs programacio

Bee bot és una eina que ha estat de gran utilitat per a educadors i nens, ja que facilita l’aprenentatge i la concentració, i els ensenya a programar i a jugar amb la robòtica des de molt petits. Bee-bot permet traçar ponts i treballar diferents intel·ligències que l’infant està desenvolupant, com per exemple:

  1. intel·ligència espacial, a través dels diferents escenaris que es fan servir, l’infant aprèn el llenguatge direccional (esquerra, dreta, endavant, endarrere), girs, lateralitat i altres conceptes espacials bàsics.
  2. intel·ligència corporal-cinètica, que es treballa a través del joc
  3. intel·ligència musical, amb els sons
  4. intel·ligència emocional, per la mateixa dinàmica de col·laboració que es crea entre tots els implicats en el jocEl BEE-BOT pot ser utilitzat per desenvolupar diferents destreses: la creativitat, l’habilitat de resoldre problemes i pensar possibles solucions a una situació, valorant en tot això el procés més que el resultat. Permet desenvolupar la creativitat i fer ús de la imaginació, tot creant i modificant situacions que els mateixos alumnes pensen i dissenyen.El bee bot no només és un joc didàctic molt utilitzat en nens petits sinó també per nens amb discapacitat, ja que ajuda a millorar el desenvolupament d’habilitats i destreses en les persones amb discapacitat intel·lectual i és un suport curricular que actualment es troba en procés d’expansió.

bee bot curs programacio

Més cursos de robòtica i programació fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *