La nova modalitat de boxa pels nens: boxa educativa sense contacte físic

Moltes vegades hem pensat a apuntar al nostre fill o filla a un esport de contacte, però el primer que ens ve al cap són les lesions que aquests esports poden comportar. Tenim la solució!! La boxa educativa pensada per a nens que trobaràs a Hook School Manlleu.

El full contact, la boxa, el judo… són esports molt saludables que combinen tant l’exercici físic amb els aspectes més tècnics i de treball d’habilitats com la disciplina i el respecte vers l’altre.

Aquesta temporada s’ha iniciat un projecte de boxa educativa arreu de Catalunya enfocada a nens, nenes i joves fins a 14 anys. Un esport igual de complet que la Boxa Olímpica però sense contacte físic i que per tant evita possibles lesions que pot causar la pràctica d’aquest esport alhora que es treballen aspectes com la coordinació, la condició física, la confiança i l’autodisciplina. Els nens i nenes aprenen les bases de la boxa, a la vegada que participen en combats sense “tocar-se”.

Hook School Club Boxa Manlleu ja ha implementat aquesta nova disciplina. La Marina Carrasco (Campiona de Catalunya i Espanya en vàries convocatòries, la darrera Subcampiona d’Espanya de Boxa Olímpica Elit 2017) està al capdavant de les classes on nens, nenes i joves d’edats variades gaudeixen d’un esport divertit, dinàmic i educatiu.

boxa nens

Sens dubte, un esport ideal per a la tranquil·litat dels pares i la motivació dels nostres fills i filles. A part d’entrenar entre setmana, també poden participar, si ho desitgen, en tornejos arreu de Catalunya un parell o tres de cops a la temporada.

Els nens i nenes comparteixen i gaudeixen de la boxa, mentre aprenen tots els beneficis que els aporta la pràctica d’un esport i es relacionen amb els altres companys.

 

Més informació sobre les classes  i cursos de boxa educativa fent clic aquí.

 

boxa nens

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *