Estudia el cicle Elaboració de Productes Alimentaris com la Szidonia, i troba feina!

Szidonia Szentgyörgyi, exestudiant del cicle formatiu de grau mitjà Elaboració de Productes Alimentaris, és actualment a cap de qualitat d’una important empresa.

Szidonia, que va entrar a estudiar el cicle formatiu de grau mitjà Elaboració de Productes Alimentaris per casualitat.

Comenta: «ha sigut la sort de la meva vida. A partir d’aquest cicle tot va anar agafant forma».cicle formatiu de grau mitjà Elaboració de Productes Alimentaris

Entrevistem aquesta exestudiant de l’institut de la Garrotxa, resident a Banyoles i que va cursar FP Dual i va anar d’Erasmus a Transilvània. Si encara t’estàs plantejant estudiar un cicle, no ho dubtis més i continua llegint!

«Estudiar el cicle EPA ha sigut la sort de la meva vida!»

 

Per quin motiu vas escollir el cicle de grau mitjà d’Elaboració de Productes Alimentaris?
Realment vaig escollir el cicle a l’atzar, però sempre m’ha agradat el món de l’alimentació i anar més enllà de l’etiqueta d’un producte, conèixer el procés i la seva creació. A mi em va
convèncer la paciència de la Judit en exposar el contingut del Cicle i la càlida rebuda del
primer dia.

(Altres CC FF GRAU MITJÀ que pots estudiar a l’INS La Garrotxa: Construcció / Producció agropecuària / Jardineria i floristeria / Elaboració de productes alimentaris / Instal·lacions elèctriques i automàtiques / Manteniment electromecànic / Mecanització / Confecció i moda / Cures auxiliars d’infermeria – més info aquí!)

 

cicle formatiu de grau mitjà Elaboració de Productes AlimentarisVols demanar més informació sobre aquest o algun altre cicle? T’informem sense compromís!!

  Nom(requerit)

  e-mail(requerit)

  teléfon(requerit)

  Missatge

  Confirma que ets humà

   

  Quines assignatures destacaries del cicle?
  Seguretat i Higiene, Tractament de matèries primeres, FOL (Formació i Orientació Laboral), Elaboració de productes alimentaris… Totes les matèries han sigut molt útils, no hi ha hagut res que m’hagi fet plantejar la pregunta «Perquè hem de fer això si no ens servirà de res?». Els continguts són molt ben escollits i toquen cada sector alimentari. Són assignatures molt completes.

  I de l’institut on vas estudiar, què en diries?
  L’Institut la Garrotxa és molt acollidor per l’espai natural que l’envolta, els professors i tot
  l’equip de gestió són professionals dedicats als alumnes en guiar-los en l’estudi, molt
  vocacionals i propers. Aprofito per fer un especial agraïment als millors profes de la Garrotxa. Judit, Faja i Arantxa, gràcies pels millors dos anys acadèmics que ens heu ofert!

  (fes un tour virtual per l’Institut la Garrotxa fent clic aquí)

  Has cursat aquest cicle en format Dual oi?
  Sí, i ha sigut una experiència intensa però molt satisfactòria. El fet de poder fer pràctiques pagades al matí i a la tarda anar a classe em va responsabilitzar molt.

  La meva pregunta és: es pot viatjar a l’estranger estudiant un cicle formatiu?
  És clar que es pot! Pots viatjar a l’estranger a través del programa Erasmus. Jo vaig presentar la meva carta motivacional a l’equip directiu i la van aprovar. Em van concedir una beca i vaig escollir anar a fer un mes de pràctiques en una fleca artesana a Transilvania. Ha sigut una experiència inoblidable.

  Més info sobre ERASMUS aquí!

  «Estudiar un cicle formatiu és per a totes les edats!»

   

  A què et dediques actualment?
  Ara mateix sóc Cap de Qualitat en una empresa que es dedica a la fabricació i comerç de
  barreges i additius. La meva feina està enfocada a donar solucions i gestionar o organitzar les tasques pràctiques perquè el producte sigui de gran qualitat. El cicle m’ha ensenyat des de les assignatures pràctiques que tot és possible si se segueixen uns passos concrets.

  T’ha servit el cicle per trobar feina?
  El cicle ha sigut la sort de la meva vida! Em dedico a la gestió documental, una part important dels estudis d’Elaboració de Productes Alimentaris.

  cicle formatiu de grau mitjà Elaboració de Productes Alimentaris

  Com et veus en un futur?
  En el futur em veig gestionant la qualitat dins l’empresa que més estimo, que és aquí on treballo actualment. Però si em permeto somiar una mica, em veig auditant empreses alimentàries en normatives com ara IFS o BRC.

  Recomanaries el cicle que vas estudiar?
  Recomano totalment aquest cicle a les persones que vulguin treballar o tenir un negoci en
  qualsevol àmbit alimentari. Abarca tots els sectors alimentaris i et prepara per fer front al «nou món alimentari».

  (Mes cicles formatius de grau superior a l’INS La Garrotxa: Ramaderia i assistència en sanitat animal / Disseny i producció per a plàstics i metalls / Automatització i robòtica industrial + Mecatrònica industrial / Patronatge i moda / Laboratori clínic i biomèdic – més info aquí!)

  Els cicles són només per als joves?
  Ni de bon tros! Em vaig apuntar a fer aquest cicle amb 23 anys, he tingut companys i companyes que tenien entre 40 i 50 anys, d’altres que tot just sortien de l’ESO. Amb això vull dir que, essent tan diferents, tots hem aconseguit el nostre objectiu: tenir una feina digna i sortides laborals múltiples.

  cicle formatiu de grau mitjà Elaboració de Productes Alimentaris

  Voldries afegir alguna cosa més?
  Animar-vos a viure la vida i a treballar pel vostre somni, a pencar que val la pena! Salut!

  Moltes gràcies Szidonia per compartir la teva experiència amb nosaltres!!

   

  Tot cursos

   

   

  Deja una respuesta

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *