Píndoles de llum de la Roser

Aquest mes, la Roser Vinyet de Summa Coaching ens torna a acompanyar amb una de les seves píndoles que mes a mes, ens ajuda a encaminar-nos cap al camí de la felicitat.

Cada any, just quan estem a punt d’encetar-ne un de nou, com a tradició adquirida o com a voluntat ferma de començar un nou cicle, de manera pública o privadament, decididament o mig en broma, però sobretot plens a revessar de fe, fem una llista de propòsits als que ens comprometem.
En tots ells impera la voluntat de millorar-se, de créixer, d’evolucionar cap a una versió de nosaltres mateixos amb la que creiem que ens sentirem millor, ens valorarem i ens estimarem més.
Et convido a que aquest any, que tot just treu el cap, m’acompanyis en el meu propòsit pel 2017. Començarem per un propòsit molt petitet, però grandiós alhora, ja que és la clau que obre la porta a la millor versió de tu.
Compromet-te amb mi a Sentir i Expressar encara més la Gratitud!
Cada dia. A qualsevol hora. En cada cosa que visquem. Amb tots els que ens envoltin. Amb el cos que ens acompanya en aquesta vida. Amb tot el que tinc. En tot i amb tot. Sense excepció!
I és que quan experimento l’estat de gratitud, ja no em manca res, tot esdevé un regal, em sento complet, extremadament afortunat i connecto amb el meu poder interior.
I aleshores, sorprès, observo que tot el que desitjava és des dins meu que comença a brollar!
Agraït 2017, estimat!

 

Si vols consultar més cursos i formació que t’ofereix la Roser, fes clic aquí.

roser

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *