Conferència en Anglès a l’EOI Ripoll 100% gratis i 100% interessant

«Alícia al país de les meravelles», el conte fantàstic de Lewis Carroll acaba de complir 100 anys des de la seva publicació. És tan popular avui en dia, que sembla que el temps no hagi passat després que es publiqués per primera vegada ja fa molts anys. Recentment se n’han fet adaptacions, com el 2010 la pel·lícula protagonitzada per Johnny Depp.

Tot sobre Alice – La diversió, la fantasia i el fantàstic

Una xerrada en anglès gratuïta per Vivien Greatorex – Davies

Però què fa que igui tan especial aquest llibre que va ser escrit per a un nen, però apreciat pels adults també? Les seves criatures increïbles, el seu món de fantasia, les seves paradoxes, la seva inventar el llenguatge?

 

Aquesta xerrada en anglès gratuïta que us proposem des de l’EOI Ripoll cobrirà aquests aspectes del llibre i revelarà la diversió i el fantàstic de la famosa obra de l’autor.
Qui imparteix la xerrada en anglès?

Vivien Greatorex-Davies és un professor d’anglès al Servei de Llengües Modernes, a la Universitat de Girona. Va estudiar Anglès Literatura i Filosofia a la Universitat de Reading i ha mantingut el seu àvid interès en la lectura des de llavors i té un interès particular en la literatura infantil. Ella va llegir «Alícia al país de les meravelles» a una edat molt jove i estava espantada i intrigada per la imaginació, el llenguatge i endevinalles que apareixen en el llibre.

 

No us perdeu aquesta interessant xerrada en anglès 100% gratis a l’EOI Ripoll.

Escola Oficial d’Idiomes de Ripoll
Dimarts 25 d’abril, a les 18.45 h

 

Més informació sobre l’EOI Ripoll fent clic aquí.

 

xerrada anglès 100% gratis

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *