Viatges en família i estudiar anglès és possible!

S’acosta el bon temps i ja saps el que això significa: començar a pensar en les vacances d’estiu! Si estàs planificant les teves vacances i estàs pensant a combinar-les amb la pràctica de l’anglès, aquest post et serà molt útil. Viatges en família i estudiar anglès és possible!

Els nens són la felicitat de la casa! I per això, també de les nostres vacances. Encara que ens donin algun mal de cap, ens sembla impensable passar unes vacances sense ells, sense els seus plors, les seves baralles, els seus crits i també cal dir-ho … els seus petons, rialles i diversió. Unes vacances sense nens no serien vacances i per això, els tens en compte per a totes les teves aventures.
I si aquestes vacances tens pensat innovar, fer que els teus nens ho passin genial i puguin divertir-se acompanyats dels seus pares, gaudint d’una bona experiència i moltes rialles, et presentem la solució. A més, és un molt bon moment per aprofitar que els més petits comencin a familiaritzar-se amb l’anglès.

 

Viatges en família i estudiar anglès és possible!

 

Unes vacances en anglès en família són el millor pla per a les vacances d’aquest any.
Un dubte que et pot sorgir és: quines possibilitats tinc per fer unes vacances en anglès amb nens petits? Ja et contestem nosaltres: Moltes! Les possibilitats es podrien dir que són gairebé infinites, però nosaltres et donarem algunes idees perquè gaudeixis d’unes vacances de somni mentre aconsegueixes que els teus nens aprenguin anglès de la forma més divertida i especial, en família.

– Classes per a tota la família: nens, joves i adults
– Activitats divertides pensades per a fer en família
– Turisme i vistes guiades a llocs interessants
– Activitats esportives aptes per a tots els nivells: surf, equitació, senderisme…
– Excursions de cap de setmana
– Allotjament en una casa de camp
– Possibilitat de fer immersió completa i conèixer gent del país convivint a casa d’una família autòctona

viatges irlanda viatges irlanda
Si aquestes opcions t’han convençut, la solució per les teves vacances és TURAS LANGUAGE & TRAVEL. En David, director i coordinador de les activitats, us informarà de totes les possibilitats. El podeu trobar al 609 759 489 o per e-mail a info@turas.cat

Més informació fent clic aquí.

 

viatges família

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *