Apuntat a un curs d’anglès! L’anglès no és una llengua impossible.

Segurament que moltes vegades has pensat que parlar anglès és molt difícil, però és només qüestió de paciència, invertir el temps necessari, i tenir la suficient confiança en tu mateix@ per sentir que tu pots! A més, si coneixes alguns trucs, parlar anglès serà bufar i fer ampolles.

D’acord, l’anglès és una llengua una mica rara, i a vegades pot semblar que no tingui sentit. Per exemple, perquè la paraula llegir, «read», s’escriu de la mateixa manera en infinitiu i passat, però en canvi es pronuncien diferent? Per què «mice» és el plural de «mouse» però en canvi «houses» és el plural de «house»? Sí, són aspectes, podríem dir, sortits del programa d’Iker Jiménez «Cuarto milenio», però podria ser pitjor. Imagina’t que fos una llengua escrita en un alfabet diferent, com l’àrab, o bé que fes servir declinacions segons la funció que ocupa el substantiu dins la frase. Així que res és impossible.
Per realment millorar el teu domini de l’anglès, és molt important que el practiquis cada dia, encara que només siguin 2 minuts. L’anglès ha de passar a formar part de la teva vida.

I aquí va un altre consell. Deixa de veure’t com un/a estudiant d’anglès, que sempre ha d’aprendre nous conceptes. Comença’t a sentir com algú que fa servir l’anglès per comunicar-se! És un petit canvi, però que et farà sentir més segur/a de tu mateix/a i t’ajudarà a utilitzar aquesta llengua d’una manera molt més eficient i amb confiança.
I recorda, ben mirat, l’anglès no és tan difícil. Escolta atentament el teu interlocutor, i quan aquest et faci una pregunta, en la mateixa hi trobaràs la resposta. Les preguntes en anglès són com un mirall. «Does he…..?», la resposta «Yes, he does.». Si és «Can she….?», «Yes, she can.».
Ha arribat l’hora de llençar-te i començar a parlar en anglès sense por.

Si necessites apuntar-te a fer un curs d’anglès, a TOT CURSOS trobaràs els millors centres aquí!  

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *