Infocentre de Vic, formació i estudis

“L’educació és un procés que mai acaba” (J.A.), per això Infocentre Formació i Estudis després de 20 anys de recorregut en el món de la formació segueix treballant i renovant-se per poder oferir l’oferta formativa necessària per una societat amb necessitats diverses.

 

infocentre vic

Ens trobem en temps de canvis, el que semblava de ciència-ficció fa pocs anys ja és obsolet i això suposa que les necessitats de les persones variïn al mateix ritme.

Des d’Infocentre, volem ser-ne part, aportant el nostre granet de sorra des de la nostra vessant, la formació amb un projecte renovat i amb una clara aposta per la innovació en l’àmbit educatiu amb nous coneixements, noves maneres d’ensenyar i amb noves vies d’aprenentatge.

Els nostres serveis formatius.

Estàs a l’atur i vols formar-te?

Gestionem cursos subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i oferim la formació per què les persones en situació d’atur millorin les seves possibilitats d’incorporació al mercat laboral.

Estàs treballant i necessites millorar els teus coneixements?

Tanmateix, oferim cursos Subvencionats per treballadors/es a través del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya per tal de millorar els coneixements dels professionals.

Ets una empresa i pretens millorar les competències  dels treballadors/es?

Us dissenyem i personalitzem la formació a mida i ens encarreguem de gestionar la documentació per tal de poder bonificar-la a través de la FUNDAE.

· Servei   de   traducció.

Traduïm diferents documents amb els següents idiomes: Català, Castellà, Anglès, Italià, Portuguès i Alemany.

· Aquest Estiu viatja  amb l’anglès!

Trenquem les barreres i obrim un nou servei d’Estades a l’Estranger tant per adults com per joves a partir de 12 anys. Tens la possibilitat de dissenyar la teva pròpia estada: durada, allotjament i tipus de curs. No t’ho pensis més i aprofita les vacances d’estiu per millorar les teves habilitats en la llengua anglesa.
Si tens inquietuds formatives vine a Infocentre Formació i Estudis, no ho dubtis més!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *