Vull fer un curs de ball a Osona. Quines modalitats puc practicar?

Descobreix quines són les modalitats de ball que es troben més a prop de casa teva i apunta’t a fer un curs de ball a Osona i posa’t en forma de la manera més divertida!

ELS DIFERENTS TIPUS DE BALLS QUE ES PODEN PRACTICAR EN UN CURS DE BALL A OSONA

 

Ballar és un esport que practica molta gent de totes les edats. Et poses en forma de manera divertida, t’ajuda a relacionar-te amb gent i fins i tot a trobar parella. Per això t’animem a que t’apuntis a un curs de ball a Osona!

La majoria d’estils de ball van començar a aparèixer primer a Itàlia, durant els primers anys del Renaixement. Més tard, la popularitat d’aquest tipus d’entreteniment es va difondre ràpidament per Europa, Estats Units i el Món.

 

Alguns dels balls que pots practicar en un curs de ball a Osona que t’ofereixen diferents acadèmies com DOLCE VITA, DANSA’T, Ma CINTA o ACT’IN VIC, són els següents:

 

Txa-Txa-Txa

Aquesta dansa és increïblement rítmica. Creada a Amèrica Llatina, va aconseguir unir els moviments lents i molt energètics, convertint-lo en un èxit instantani entre els ballarins de tot el món.

Curs de ball a Osona

Rumba

La popularitat d’aquesta dansa cubana va venir del seu focus en els moviments sensuals de maluc de les parelles de dansa. Des de la seva creació, a la dècada de 1930 es van crear molts tipus de rumba, sobretot Rumba cubana (amb l’estil dels esclaus africans que la van crear), Rumba Catalana (amb sabor espanyol), Flamenc Rumba i Rumba africana.

Curs de ball a Osona

Mambo

Aquesta dansa cubana que acompanya la música del mateix nom es va introduir en la dècada de 1930. Ràpidament va aconseguir guanyar popularitat en famosos músics i ballarins com Perez Prado, Benny Moré, Tongolele, Adalberto Martínez, Rosa Carmina i Lilia Prado.

Curs de ball a Osona

Salsa

Aquesta dansa llatina és avui una de les danses més populars d’Amèrica Llatina, Amèrica del Nord, Europa i Austràlia. Es balla d’una forma molt sensual, un moviment energètic i una coreografia innovadora.

Curs de ball a Osona

Tango 

Hi ha diversos tipus de ball de tango. Tot i això, la dansa argentina s’esforça per preservar la forma original del tango que es va crear per primer cop a la regió del Riu de la Plata.

Curs de ball a Osona

Ballet

Ballet és sense cap dubte un dels balls més altament tècnics i famosos. Va ser creat originalment a la Itàlia del Renaixement del segle XV. Més tard, va rebre popularització en països com França i Rússia. La seva increïble popularitat i influència ha tingut un profund impacte en les tècniques que es troben en moltes altres danses. Fins i tot ha anat alterant les històries culturals de molts països de tot el món.

Curs de ball a Osona

Dansa contemporània

La dansa contemporània és un tipus de dansa molt complicada. Es va originar a mitjans del segle XX. És com una alternativa als estils de dansa clàssica (ballet), estils moderns (dansa lliure) i jazz.
El seu enfocament en el moviment de cames lliures, la coreografia desordenada, la imprevisibilitat, les accions múltiples i simultànies, la improvisació i les disfresses, conjunts i il·luminacions no estandarditzades. Han fet que aquesta dansa sigui l’avantguarda de l’escena de la dansa moderna.

Curs de ball a Osona

Hip-hop

L’estil de ball Hip-Hop va evolucionar a partir de l’estil musical que es va presentar per primera vegada durant la dècada de 1970. Impulsat per la gran popularitat, l’exposició en els mitjans de comunicació, pel·lícules i programes de televisió, les danses de hip-hop van tenir un gran èxit a Estats Units, França, Regne Unit i Corea del Sud.

Curs de ball a Osona

Breakdance

Una de les danses més atlètiques del món, Breakdance, va trobar originalment la seva popularitat en els anys 70 com la dansa del carrer al Bronx de Nova York.
Des d’aleshores s’ha estès per tot el món. Es va veure com un dels estils de dansa més singulars que s’havia fet mai.
Normalment es balla en solitari. Aquesta dansa requereix ballarins amb talent per a realitzar la sèrie de coreografia o de forma lliure amb dansa i moviments atlètics, juntament amb la música generalment breakbeat, hip-hop o funk.

Curs de ball a Osona

Jazz

Creat per les influències dels esclaus afroamericans. El jazz va guanyar popularitat a principis del segle XX. Com qualsevol forma de ball que es va interpretar al costat de la nova música de jazz.
Amb moltes improvisacions i de forma lliure. El jazz es va convertir ràpidament en una dansa que emulava elements del ballet. Avui dia, el jazz es gaudeix de moltes formes que es denominen col·lectivament «dansa jazzística moderna».

Curs de ball a Osona

Ara que ja saps algunes de les modalitats de ball que pots practicar, t’animem a fer un curs de ball a Osona. Si vols més informació sobre algun curs de ball a Osona clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *