Tècniques i cursos de creixement personal amb la Roser Vinyet de Vic

Un mes més, la Roser Vinyet ens acompanya amb les seves tècniques per ser feliç, les seves píndoles de llum que ens il·luminen la vida.

Veus que la teva vida no va bé i no saps per què?

T’agradaria trobar respostes i sentit a la vida.

Les tècniques i cursos de creixement personal et poden ajudar. A Vic, Manlleu, Olot, Ripoll, Centelles… pots trobar cursos que t’ajudaran a créixer i entendre una mica més aquesta vida.

La Roser Vinyet, biòloga sanitària i Coach holística que ofereix cursos de creixement personal a Vic i a altres llocs de la comarca d’Osona, ens porta les seves tècniques per posar cada dia, una mica més de llum a la nostra vida.

No pots ajudar a ningú!

«No podem ajudar a ningú, estimat. Ni als fills, ni a la parella, ni als pares, ni als alumnes… D’on neix aquesta pulsió a voler ajudar als altres? De la pulsió vital a créixer, evolucionar i expandir la nostra consciència i saviesa. A qui en realitat busques ajudar és a tu. I és que, només tu pots ajudar-te. I com ho fem? Veient-nos, coneixent-nos, acceptant-nos, integrant totes les nostres facetes. I l’única eina que tenim per a fer-ho són els altres. I sobretot les persones amb qui el vincle emocional és més profund. Veiem en els altres una projecció de nosaltres que d’altra manera no podríem veure.
Quan sentim una emoció desagradable davant una situació vital d’un altre, tendim a aconsellar-lo, a voler-li solucionar el què li passa exteriorment. Para atenció als teus consells! Són precisament els que necessites tu.
L’únic que podem fer per aquesta persona, i només si així ens ho demana, és ACOMPANYAR-LA en EL SEU SENTIR.
Abraçar aquest sentir i validar-lo. Només així se sent acompanyat, reconegut, acceptat, estimat, comprès. Les paraules no són necessàries. És més; són inútils.
Si notes resistència, és a dir, que corporalment (i no mentalment o verbalment) et costa validar aquest sentir, és perquè hi ha judici. La teva emoció de pena, tristesa, ràbia o rebuig apareix perquè puguis veure aquesta part de tu que rebutges (i projectes com a rebuig o crítica en l’altre). En pic ho veus, reconeixes, valides i ho integres com a part perfecta i necessària que et completa; estàs més a prop de l’amor incondicional cap a tu i cap als altres».

Roser Vinyet

Més cursos de creixement personal a Vic a www.totcursos.cat

roser summa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *