Després d’unes merescudes vacances, aquests dies comencen els preparatius per a una nova temporada, és un bon moment per a buscar nous objectius i planificar els mesos que vindran per a assolir-los.

Al Dojo Waki també hem descansat durant les vacances d’estiu i venim amb l’energia renovada i amb novetats. Aquest curs hi haurà nous horaris i espais on poder practicar Waki Karate: tindrem grups de diferents edats de dilluns a dissabte a diferents espais de Vic, Roda de Ter, Manlleu, Prats de Lluçanès, Olost i Palau de Plegamans.

Així doncs, s’amplien les opcions per a tothom qui tingui ganes de conèixer aquesta art marcial d’origen japonès a través de diferents exercicis i dinàmiques basades en les pròpies tècniques de karate, l’expressió corporal, el teatre, la meditació, l’aprenentatge vivencial… i que aporten concentració, flexibilitat, equilibri, potència, velocitat, relaxació… I també diversió!

Sempre amb la salut com a eix central de la nostra pràctica, la nostra escola de karate té més de quaranta anys de vida a Catalunya de la mà de Sensei Eiji Kaji, qui va venir des del Japó cap als anys setanta per a difondre la seva visió del karate. Des de llavors, ha impartit classes i cursos a diferents instructors/es, els quals han seguit les seves petjades i ara són mestres de diferents dojo o espais on es practica el Camí. Un camí que pot començar des de ben joves (a partir de 5 anys) i estendre’s a tota una vida…

Tant si ets gran com petit, si vols conèixer i practicar Waki Karate, contacta amb nosaltres!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *