Curs de serigrafia a Vic – qui serà el guanyador@?

Curs de Serigrafia: «Vols saber si ets tu el guanyador del nostre concurs del curs de serigrafia de Vic?»

Curs de serigrafia a Vic amb Kiwe – estudi gràfic

Aquest mes, gràcies a la col·laboració de Kiwe – estudi gràfic de Vic, situats al carrer de la Riera, us hem pogut oferir aquest fantàstic concurs d’un curs de serigrafia.

curs serigrafia vic
Durant tot el mes de novembre, els nostres seguidors de facebook han pogut participar en el concurs de manera molt fàcil:
– Compartir el post
– Fer like al post
I d’aquesta manera tan fàcil han entrat directament a formar part del grup de persones que han participat en el sorteig del curs de serigrafia a Vic.
Què és un curs de serigrafia exactament?
La serigrafia, tot i ser un dels processos gràfics més antics, ha demostrat ser també una tècnica molt innovadora amb la capacitat de readaptar-se als nous corrents artístics contemporanis.
El curs de serigrafia serveix per descobrir les virtuts d’aquesta tècnica. La serigrafia utilitza un sistema repetitiu, que ha passat de les mans de les necessitats del mercat més tradicional a la indústria gràfica.
Com a mètode d’impressió, la serigrafia s’ha enriquit amb innovacions tecnològiques i s’ha obert a l’univers de la imatge digital, sense perdre, però, el seu caràcter eminentment manual i les possibilitats d’experimentació que se’n deriven.
Aquest curs de serigrafia que podeu trobar a Kiwe – estudi gràfic de Vic durant tot l’any i amb una formació molt personalitzada i tallers especialitzats, posa en pràctica les possibilitats tècniques i expressives que ofereix la serigrafia.

concurs curs osona

Moltes felicitats a la guanyadora del concurs, Belén Atienza. Ja veuràs com gaudiràs amb Kiwe d’aquest curs de serigrafia.

A tots vosaltres, que també heu participat al concurs del curs de serigrafia, us animem que seguiu informats dels nostres concursos. Estem a punt de publicar el concurs de desembre i no te’l pots perdre!

Més informació a www.totcursos.cat

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *