Oposicions de professor/a? Aquesta és la meva!

Després de l’obertura d’oposicions d’enguany, on s’han convocat un total de 5.005 places en el cos de docents a Catalunya, el 2019 continuen les proves per obtenir plaça fixa com a professor. Encara dubtes a presentar-t’hi? A continuació et presentem alguns dels millors passos a seguir si t’hi vols presentar!

curs oposicions

Per la nova convocatòria de 2019 hi ha convocades:
• Cos de professors d’ensenyament secundari (sense FP), 2.946 places
• Cos de professors d’escoles oficials d’idiomes, 60 places
• Cos de professors d’arts plàstiques i disseny, 40 places
• Cos de mestres de taller d’arts plàstiques i disseny, 8 places
Un total de 3.054 docents obtindran plaça després de preparar-se intensament per les proves.

Si et vols preparar en un centre especialitzat en oposicions, fes clic aquí.

La convocatòria de places s’allarga de moment fins a l’any 2022. Fins llavors, s’hauran convocat en aquests darrers 5 anys un total de 15.658 places en el cos de docents.

Si estàs pensant a presentar-te a alguna d’aquestes oposicions, pensa que no és una cosa impossible, però sí que requereix una bona planificació i molt de treball per aconseguir-ho. Preparar oposicions és com una cursa de resistència, no compta la velocitat, només la constància i l’organització. Respira a fons, i endavant amb el propòsit!
Una bona manera d’organitzar-te els estudis, i que és de típic manual de tècniques d’estudi és:

curs oposicions
PRIMER La lectura

Quan ja tenim el temari, és important asseure’s tranquil·lament i començar a llegar. Són els moments en què estem més motivats de la preparació, i possiblement pensem: «mira això que interessant, serà fàcil d’aprendre!»

SEGON El subratllat

Després d’haver llegit, subratllar ens semblarà fàcil i fins i tot agradable poder aprendre el que hem subratllat

TERCER El resum

En aquest punt ja portem diverses hores aplicades a l’estudi, i comencem a veure la dificultat. Però és important seguir. Ja estem a mig camí!

QUART Els esquemes

És un punt molt important perquè ens ajudarà a recordar aquelles idees i paraules claus que hem d’aprendre, i fer-ho amb més facilitat.

CINQUÈ La memorització

Encara que ho sembli, no és impossible! La teva constància serà la clau de l’èxit. Pensa que moltes persones ja han passat per aquí, i ho han aconseguit.

SISÈ El repàs

La feina ja està feta, i només ens queda repassar. Hi haurem de dedicar moltes hores, i que estiguem en aquest punt vol dir que els exàmens ja estan a la vora, però ja quasi estem a punt d’aconseguir el nostre objectiu, i això anima a qualsevol persona, per cansada que estigui!
Per seguir tots aquests passos, pots ser autodidacta o deixar-te aconsellar pels millors professionals. Si vols que et posem en contacte amb les acadèmies especialitzades en oposicions, en pots trucar al 663 01 99 14 i t’informarem. O bé fes clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *