Curs per a persones cuidadores 100% Gratuït

Curs adreçat a persones cuidadores. Emmarcat dins el projecte social Vic, ciutat cuidadora, que és un projecte social que promou l’Ajuntament de Vic, la Fundació Mil·lenari, en col·laboració amb la Fundació Antiga Caixa Manlleu i BBVA CX, impulsen un programa de suport psicològic i emocional per a cuidadors de persones en situació de dependència.

CURS DE COACHING PER A PERSONES CUIDADORES 100% Gratuït

 

El programa ofereix cursos per a persones cuidadores i tallers de coaching específic per a cuidadors, fonamentats en la convicció que  conèixer les pròpies limitacions personals ajuda a millorar el benestar físic i mental. Els tallers tenen la finalitat d’augmentar l’autoestima i seguretat personal de tots aquells que dediquen una important part de la seva vida a tenir cura d’un familiar amb dependència,  proporcionant les eines necessàries per gestionar els canvis i saber actuar davant  situacions difícils o conflictives.

 

Amb el nom Jo cuido, tu cuides, em cuido es vol fer emfatitzar la importància que el cuidador tingui cura de sí mateix, ja que sovint aquesta queda relegada a l’últim lloc de la llista de prioritats d’aquestes persones que ho donen tot per tenir cura dels altres.

 

El programa i els cursos per a persones cuidadores s’iniciarà amb els tallers de Vic i Torelló, que tindran lloc entre març i juny d’aquest any. Posteriorment s’aniran realitzant en altres poblacions d’Osona.

A continuació pots consultar les dates dels diferents tallers i cursos per a persones cuidadores, 100% Gratuït:

curs per a persones cuidadoresPots consultar altres cursos i formacions que ofereix Fundació Mil·lenari, fent clic aquí.

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *