Acredita els teus coneixements i troba feina amb facilitat amb els Certificats de Professionalitat

Coneixes els certificats de professionalitat? Saps que són les titulacions del moment, que t’obren portes amb facilitat tant en l’empresa pública com privada? T’expliquem què són i et presentem un dels certificats amb millor inserció laboral al mercat de treball actual.

Què és un certificat de professionalitat?

És l’eina que acredita les teves competències professionals i t’acosta al mercat de treball. Els certificats són les titulacions de futur que serveixen per treballar a tot Europa i Espanya. És un document que et farà millorar el teu cv si busques feina, i que es valora en qualsevol procés de selecció tant per part de les Administracions Públiques com de l’empresa privada.

És oficial?

Sí. És una titulació oficial atorgada a Catalunya pel Servei d’Empresa i Ocupació (SOC).

Què és el certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials?

És el certificat necessari que t’acredita per poder treballar com a gericultor, cuidador o auxiliar sociosanitària. Sense aquest títol (o el títol de Grau Superior d’Auxiliar d’Infermeria) no hi podràs accedir.

On podré treballar si estudio aquest certificat?

Et permetrà treballar tant en l’àmbit públic com privat, en centres o equipaments del sector sociosanitari. Alguns dels principals llocs de treball són: Residències per a la 3a edat, centres residencials per a discapacitats psíquics, físics o sensorials, centres de dia, centres de nit per a atenció a persones dependents i centres d’oci i temps lliure per a persones dependents.

Quin cost té?

És un curs gratuït i subvencionat. Per tant, no té cost per les persones que l’estudien.

És tot teòric?

No. Tot i que el curs consta de moltes hores teòriques, on aprendràs els coneixements necessaris per desenvolupar la feina amb professionalitat, també inclou hores de pràctiques per poder conèixer de ben a prop les característiques del lloc de treball.

 

Consulta els cursos de Certificats de professionalitat i altres cursos subvencionats fent clic aquí.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *